İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Uploadcılar buraya Süper bir haberim var

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
1. Eğer yasadışı içerik upload yapıyorsanız evet tehlikeli.Buna katılıyorum.Şimdi diyeceksiniz ki yasadışı upload yapmazsam nasıl kazanacağım.İşin espirisi de burada zaten.

2.Referans işine gelince doğrudur.Şunuda ekleyeyim ben referanslarımdan kazandığım %20 nin ilk ödemede %5 sonraki ödemelerde de %10-15 oranında ödeme yapıyorum.Yani demek istediğim burada karşı tarafın kazancı oluyor.Elbette bizimde oluyor.Eğer ref. üye olmazlarsa zaten bu ödemeyi benden alamamış oluyorlar.Burada karşı tarafın zararına bir şey yok.

Jose_Gökhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
enes arkadaştan thema poster programı aldım sağolsun çok yardımcı oldu
Upload işine yeni başlayacak arkadaşlar bu programı almadan sakın upload işine girmeyin

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Evet arkadaşlar bu son sürümde gerçekten çok güçlü güncellemeler yapıldı. Mevcut sorunlar iyileştirildi ve yeni özellikler eklendi.

Sabit / şablonlar yardımcı bazı küçük şeyler geliştirilmiş.
Bazı durumlarda Sabit mesaj liste sayacı.
Sabit hata durumları değişmeyen kullanıcı güncelleme.
Yeni eklenen kısayol CTRL + F alanları ana odak hızlı arama yapabilirsiniz.
Aynı foruma aynı anda gecikme süresi artan ve gönderme önlemek için sel gecikme değiştirildi temelleri. Yani sırayla gönderme SAĞLAMAK ekledi.
Sabit birkaç sorun gönderme.
Abone onay kutusu devlet şimdi hatırlanır.
("Clear" tuşuna basarak) takas ne / mesaj yanı sıra temizlemek için "Post" sekmesinde yeni ayar eklendi.
Akıllı giriş anda birden fazla hesap ile çalışır.
Olmayan nakil durumları ayırmak için "durumu modu" (Forumlar / erişim, vb kontrol) yeni sekme "DİĞER" eklendi.
Ana sekme ("diğer", "am", "tarih", "aktif") ilişkin durum modunda satır sayısı eklendi.
Mesaj önizleme penceresine konu eklendi.
12000, 13000, 15000: "Tarih sınırı" için yeni seçenekler
1, 2 (yeni kolu sistem ertelemesi gerekir sadece iyi bu yana kullanmanız önerilmez): "Süreçler limit" için yeni seçenekler.
"Post" sekmesine için yeni seçenek eklendi "rasgele sırada ciddi dosyalar."
Forum ( Tag'ları ile çevrili ve tıklanabil... değildi. Diğer düzeltmeler / iyileştirmeler.

AsiSehirli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şu uploader arkadaşlar vps mi kullanıyolar :) Link dağıtmak mesele değil ki programla 10 dakkada elinle 1 saatini alır. hadi alsın 2 saat.. Emeksiz kazanç olmaz ki kolaya alışmayın gençlik türklerin kolayla işi olmamalı.

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Elinle bir saat diyorsunuz ama atıyorum hit 100 site var . Yerli yabancı .Bu forumlara sürekli post atan biri ne kadar zamanı gidiyor ve başı şişiyor. Yorumunuz için yinede teşekkürler..

Arkadaşlar http:/esaskazanc.blogspot.com sitemde güncel içerik paylaşabilecek Editör almayı düşünüyorum.

Şartları sağlayanlar editör olarak alınacak.
Sınırlı sayıda kişi alınacaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5