İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Uploader arkadaşlar arıyorum.

carbondioxide

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ekim 2012
Mesajlar
0
Reaction score
0
Arkadaşlar upload işinden para kazanan varsa benimle iletişime geçerse sevinirim. Vektörel, psd vs grafik paylaşımı yapılan bir site kodladım ancak diğer sitelere yetişemiyorum bununla ilgilenirsem upload, download çok vaktimi alıyor. Düzenli olarak paylaşım yapabilecek 5 arkadaş arıyorum. Sitenin dili ingilizce ama ingilizce bilmeye gerek yok, yüklenen dosyaların formatı boyutları dpi vs gibi özelliklerinin belirtilmesi yeterli. Site henüz yeni olduğu ve yeterince vakit ayıramadığım için şu an çok iyi durumda değil ama yeni olmasına rağman dünyada siteye en az bir kere giriş yapılmamış hiçbir ülke yok. Düzenli olarak her gün 5 upload yapan 5 arkadaş bulursam alanında dünyanın en iyilerinden olacağını umud ediyorum, ruslara rakip olabiliriz sanırım ;) .

Yukarda da yazdığım gibi site henüz pek iyi durumda değil, dolayısıyla zaten bu işlerle uğraşmakta olan arkadaşlar için daha uygundur ( zaten paylaşımda bulundukları yerlerde de paylaşıma devam etmeleri, sadece siteye bağlı kalmamaları açısından ).

Herneyse ilgilenen arkadaş olursa lütfen iletişime geçsin.

he bu arada sözkonusu site : www.fix35.com
 

cq27

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Kasım 2011
Mesajlar
6
Reaction score
0
pm bekliyorum hocam ben yaparım tek başıma da yeterim :D

- - - -Güncellendi - - - - - -

pm bekliyorum hocam ben yaparım tek başıma da yeterim :D
 

carbondioxide

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ekim 2012
Mesajlar
0
Reaction score
0
pm attım arkadaşım messengera eklersen sevinirim. Şu an online olamıyorum, öğleden sonra buralardayım. İlgin için teşekkürler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst