İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ürün Başına %55 Kâr Satış Ortaklığı [Ödeme Kanıtlı]

delikurt55

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
53
Reaction score
0
JETNETWORKING İÇ ve DIŞ TİC. A.Ş. SATIŞ ORTAKLIĞINI TANITACAĞIM SİZE

Sürekli bir İşte çalışma imkanı olmayan EV HANIMLARINA, Emeklilere, bir işte çalışıpta, ek iş yapmak isteyen tüm bayanlara kendi üretimimiz olan binlerce çeşit İç Giyim - çorap - havlu - bornoz takımları - sihirli temizlik bezleri - kol saatleri - gümüş takı çeşitleri - el yapımı takılar - bijuteri çeşitleri - cilt bakım ürünleri - parfüm çeşitleri - makyaj malzemeleri - bitkisel ürünler - bay, bayan, çocuk terlikleri - roman, rüya tabiri, yemek tarifi kitaplar - plastik ürünler - pratik ev gereçleri - elektrikli ev aletleri ve çelik mutfak eşyalarından oluşan 15 bin çeşit ürünün satış temsilciliğini veriyoruz.

Öncelikle Ücretsiz Satış Kataloğumuzu Adresinize kadar Gönderiyoruz...


Ödeme
Sipariş verdiğiniz ürünlerin yarı ücretini kapıda ürünler elinize geçtikten sonra ödüyorsunuz, kalan yarısınıda sattıktan sonra posta çeki hesabımıza yada kredi kartınızla ödüyorsunuz .



KAZANCINIZ
Katalogtaki fiyatlar sizin müşterinize satış fiyatlarınızdır. Size geliş fiyatları katalogdaki fiyatların %40 altındadır. Aradaki bu %40 lık fark sizin satış karınızdır. Bu %40 karınızın dışında birde %15 extra satış priminiz var onu ayrıca bizden alıyorsunuz. Böylece bir ürün sattığınızda %55 karınız oluyor.

Resimli Örnek





DAHA BİTMEDİ!!!
Bizim referansınızla üye olduğunuz için %15 komisyon alıyorsunuz




Ne kadar kazanabilirim?


Bu tamamen size bağlı.Her 4 haftada bir değişen kampanyalarda yeni satışa sunulan ürünler ve inanılmaz promosyonlar, satış yapmanızı kolaylaştırır. Ürünlerini %40 kar marjı ile satarlarsınız.


Daha Ne Bekliyorsunuz.
KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN
BİR PM ATMANIZ YETERLİ!!!
Forum dışı: [email protected]


Mart Ayında Yaptıkları Ödemenin Dekontu.

 

volkin64

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Şubat 2011
Mesajlar
77
Reaction score
0
bi ara üye olmuştum şimdi şifre istiyorum yollamıyorum.
 

mrtogz

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Mart 2011
Mesajlar
695
Reaction score
6
Konum
Eskişehir
networking olayı ile ilgili yakında devletin düzenleme yapacağını düşünüyorum,özellikle gittigidiyor tarzı satışlar için..
 

delikurt55

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
53
Reaction score
0
hocam bir sorun olmaz bizim sektorede herşey vergili faturalı
 

Alpusca

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Nisan 2012
Mesajlar
2
Reaction score
0
Selam,internetten o ürünün satışını yapabilir miyiz?Detaylı bilgi verebilir misiniz? Saygılarımla.
 

barikat87

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Nisan 2012
Mesajlar
254
Reaction score
0
admin arkadaşdan bu tarz konuların yasaklanmasını arz ediyorum.u tarz konular herzaman palavradan ibarettir. mileti nasıl kandıracaklarını bilmiyorlar.admin arkadaş bu konuyu kilitlemeni arz ediyorum.internetten bi araştırma yapılırsa bu tarz şeylerin insanları aldatmaca bir düzen oldugunu görücektir.
 

frhtcvlgl

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Şubat 2012
Mesajlar
22
Reaction score
0
hocam bu sistemlerin çoğunun palavra olduğu gerçektir ancak hepsi öyle değildir.bu işi yapan arkadaşlara saygı gostermelısın bence.ben de senın gıbı dusunuyordum eskiden ama şu anda network işi ile ilgileniyorum.her şey kayıtlı yuzde yuz yasal ve faturalı vergili.sen de istersen bi incele senın bile fıkrın değişebilir :D ben olmasam da arkadaslar sana bilgi verecektir www.guvenlikazanc.net/kazanc
 

barikat87

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Nisan 2012
Mesajlar
254
Reaction score
0
ürün al sat olayı sizinkiside.bir hasaba para yatır sonra o hesaptan ürünün satışını yap hesabı yani bu bas etmiş oldugun site .D
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst