İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

US çoğunluklu trafik almak için hangi reklam siteleri ?

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba

günlük 10binden fazla USA-UK trafik temin edebilcegim reklam networkleri önerdiğiniz,bildiğiniz nereler var? adbrite,adwords,yahoo,msn dışında önerirseniz sevinirim.

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
10.000 x 0,05$ = 500 $
500 x 30 = 15.000 $
Ayda minimum 15.000$ adam akıllı bir reklam networkünde,rekabetin az olduğu bir kelimede. Günlük 10.000 tekil için ayırman gereken bütçe. Salt US UK hit için. Ayda 15.000 $ ödeyebilirim diyorsan onlarca reklam networkü var. Yazarız. Ama yoksa yabancı wm forumlarda absürt ve marez sitesi olan webmasterlarla iletişime geç. Bunlar bu değerden çok çok ucuza bahsettiğin ziyaretçiyi gönderebilir. Ama gelen ziyaretçi işine yaramaz. Reklamlara tıklamaz sitende vakit geçirmez.

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Düşündüğünüz için teşekkürler :) ama ben hesabımı yaptım. Günlük o hiti yollayabilcek kapasitede kastettim.
Mesela 10bin hiti 5 güne yaycam günlük 100dolar.

evet reklam networklerini alabilirmiyim?

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hani onlarca reklam networkü öneriniz varda niye kimse yazmıyor,yüklü miktarda US hit almış olan yok mu daha önce ?

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
networke gerek yok bazı kişisel sitelerde var ellerindeki siteler ile hit yollayan normal fiyatlarda paketler halinde onlarda olur yok mu tavsiyesi olan ?

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Adwords'te vardı, reklam için hedef kitleyi seçebiliyordun. İngilizce bir siteme sadece Abd, Kanada ve Avustralya'dan hit almıştım bu yöntemle.

Pardon adwords istememişsin :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Adengage kullandım ben. Çok kaliteli değil ama ucuza alırsın. Orayı kontrol et

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.