Sorun yaşarsan olacakları söyleyeyim.
İstanbul / Bostancı şubesinde aynen şunları yaşadık.
ByRon marka makine satmışlar bir müşterime. Firmalarına hırsız giriyor ve tüm işlemci ve ram leri söküp makineleri bırakıyor. Bizde aynı parçaları almak istedik. Müşterim gidiyor ve uygun işlemci olmadığı için yeni anakart ta veriyor. Herneyse montajını yapıyorum fakat makineler kendi kendine reset atıyor. 2 gün uğraşıyoruz. 3. gün makineleri alıp vatana gidiyoruz.
Her makinenin arkasında seri numarası vardır. Bunlar faturada da vardır. Seri numaraları birbirini tutmadığı için makineleri almak istemiyorlar. Yarım saatlik bir tartışma sonucu kabul ediyorlar. Ayrıca söyledikleri şey, bizim teknik servisimiz yok. Teknik servis bulundurmak sanayi bakanlığınca yasak. Biz bunları ByRon a göndereceğiz onlar artık ne zaman bakarsa size döneriz.
Bunları satarken söylesenize dedim. Tartışma devam etti tabi..
Hırsız monitörün birinin kablosunu kesmiş. Vatanla konuştuk. Biz almıyoruz Samsungu arayın onlar ilgilensin dediler.
Herneyse,
Sonra sorunun anakart ve ram uyuşmazlığından olduğu anlaşılıyor. Kendi önerdikleri anakart, işlemci ve ram uyuşmuyor. Bu aradaki telefon trafiği, yüzyüze tartışmalar, ve aksayan işlerde cabası.
Sonuçta 1 hafta kapalı kalan büyük bir şirket. Bilgisayar işini bırakmama rağmen 1 hafta esir olan ben, stres yaşayan 3 taraf. Ve tövbe edip vatandan birşey almamaya karar verdim. Almak isteyeni gerekirse döverek vazgeçiriyorum artık