İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Usercash - Rapid ve Netload linklerinden para kazanmak.

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
15 Nisan 2005
Mesajlar
1,741
Reaction score
29
Konum
Live in .NET
Merhabalar,

Yabancı dizi paylaşımı yaptığım bir sitede giren ziyaretçilerin işleri bitince siteden ayrıldıklarını gözlemledim. Bununla ilgili birşeyler düşünürken bahsettiğim sistemle rapid, netload vb. gibi filehosting servislerine gönderilen hitin de paraya dönüştürülebileceğini farkettim. Nispeten kaçan ziyaretçiden de para kazanmak bu şekilde mümkün oluyor. Size oluşturulan javascripti sayfanızın sonuna eklerseniz, tüm rapid ve netload linkleri direkt olarak usercash üzerinden geçiyor. Kazanç oranı çok çok çok düşük (9999 gönderime 1$). Ancak forum vb. sitelerinden dosya paylaşımı imkanı verenler için kazancı olmayan bir kalemden kazanç sağlamak her halükarda kardır bence. Ödeme almadım henüz ancak ödeme paypalla yapılabiliyor ve her ay başında ödeme yapıyorlar (mış)

Kendinize ait kodu oluşturmak için üye olduktan sonra "Create Links" linkine tıklıyorsunuz. Açılan sayfada en altta bulunan javascript oluşturma bölümüne şunları seçiyoruz. Touched Domains : rapidshare.com,netload.in (Bunu virgüllerle uzatabilirsiniz.) - a new window - %100 clear (absürt seçenekleri de var ancak benim tasvip etmediğim şeyler. bu seçenekle absürt reklam gösterimi yapılmaz.)

Kodu alıp </body>'nin hemen üstüne koyduğunuzda sayfalarınız yüklendiğinde touched domains olarak girdiğiniz domainlere bağlı tüm linkler usercash üzerinden geçecektir ve anlık sayaç çalışmaya başlayacaktır. Linklere tıkladığınızda üstte küçük bir frame içinde usercash reklamları gösterilirken alt frame'de sizin gönderdiğiniz url olacaktır.

Benim refim üzerinden üye olmak için;
http://www.usercash.com/?r=79018

Refsiz üye olmak için;
http://www.usercash.com/
 

djkickass

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
1,269
Reaction score
0
daha önceden dikkat etmiştim cok mantıklı bir uygulama,

ben sistemi rapid linkleri değişşse bile ana linkin usercash olduğunu göze aldıp linklerin ölmeyeceğini düşünüyordum yanılmışım,

oranlar cok düşük fakat dediğin gibi çok yoktan yere olduğu düşünülürse birşey kaybetmiyoruz :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst