Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adını yeni spam türleri ( MSN'den sürekli titreşim, sms mesajları... ) ile tanıtan bir şahsiyet.
Ayrıca web cam'ler ile sohbet edilesi bir şahsiyet.
Sevdiğim ama bir türlü anlaşamadığımız bir şahsiyet. O şahsına münhasır bir kişi.
konu başlığı üstteki üye ama bu taraftan gözüken yorumların alttaki üyeye yapılması tarzındaha:
benim üstümde şuan kimse yok ki daha birşey yazmadığım için en üstte mehmet ali var şimdi ben yazacam en üstte ben olacam kafam karıştı help mi:hönk:
"Üstteki Üye Nasıl Biri Sence" nasıl cevap verilir ?
Lütfen işlemleri adım adım uygulayın!
1- Önce 10 karakterli bir mesaj yazıyorsun (Ne yazdığın önemli değil.)
2- sonra üstündeki üyeye bakıyorsun, bu şekilde kim hakkında yorum yazacağını buluyorsun.
3- Kim hakkında yazacağımı bildikten sonra bu mesajını editleyip yorumunu yazıyorsun.
avatarına fenevbahçe alex ile yorum yorum yapmak istediğim kişilik, daha sonra beni -rep manyağı yapması kuvvetle muhtemel olan insan, onun için sustum.
içinde bişeylerin özlemi var olan bi insan gibisin
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.