İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Üye çekimi Yapanlar İçeri Girsin

Dienw

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba, ben sayfama üye çekimi yapıcam ama otolike değil süs üye olmasın mobil ödeme ile yapanlara söylüyorum eğer anlaşırsak her hafta çekerim

ÖNEMLİ ; bu otolike olmayanlar nasıl oluyoda gerçek üye çekiyolar , Sadece merak ettim

Kaan

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Konu içeriğinizi lütfen forum kurallarına uygun olacak şekilde ; ( italic veya stabil ) olarak düzenleyiniz.

Kırmızı olarak ve kalın yazarak insanların gözüne bir şeyi sokarmış gibi bir anlam taşımanızın gerektiğini pek sanmadığımı belirtmek isterim.

Forum kurallarına anlayışlı olmanızı ve kurallara uymanızı rica ederim.

Dienw

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Düzenledim, Uyarınız İçin Teşekkür Ederim

anılacarr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üye Çekimlerinizle İlgili Görüşebiliriz Eğer İsterseniz. Tamamen Gerçek Türk Üye

Dienw

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
parasından bahsedin parasından ..hem otolike çekiyosunuz hemde organik diyosunuz şuan size desem referans olarak 25-30 tane üye yolayın desem öyyle kalırsınız. hıı yollayabilirmisiniz referans

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5