Ayrıca bahsettiğin kişinin çekimi halen sürüyor, kişi uygun görürse sayfasının linkini de verebilirim.80k alanlarda mart ayında üyelikleri açılmış ve 0 konularıvar anlayan anlar.
Ayrıca bahsettiğin kişinin çekimi halen sürüyor, kişi uygun görürse sayfasının linkini de verebilirim.80k alanlarda mart ayında üyelikleri açılmış ve 0 konularıvar anlayan anlar.
pm lutfen
bana ulasabilirmisin cok acil yada bir telefon numarasi adres filan versen ordan görüssek hemen cevap yazarsan sevinirim
4k üye cekimi tamamlandi son derece düzgün güvenilir bir insan digerleri gibi önce para sonra is diyede tutturmuyor sonuna kadar tavsiye ediyorum
malesef bu devirde ve bu piyasada böyle temiz isler yapan insan cok az allah islerini arttirsin bol kazanclar nasip etsin arkadasla insallah devamli calismayi isterim bu arada ben avusturyadan![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.