Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Üye ol 0.10 tl kazan (paypal)

aradinmi

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
22 Ocak 2011
Mesajlar
107
Açılan Konu
39
Tepki puanı
0
Konum
Malatya
Vereceğim linke üye olup maili onaylayana 0,10 Tl paypal veriyorum. Pm isteyin.
 

erhana

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
10 Ekim 2011
Mesajlar
0
Açılan Konu
10
Tepki puanı
1
pm istedim istediği yapıldı ödeme beklenıyor

Ekleme: Ben:
pm

Aradinmi:
hangi konu ile alakalı pm istediniz.

Ben:
http://forum.iyinet.com/insan-kaynak...an-paypal.html

Aradinmi:
http://proad.directtrack.com/z/1209/CD1720/ bu siteye üye ol. mailini onayla paypal adresini yolla.

Ben:üye oldum dostum paypal üyeliğim var neyını gondermem lazım

Aradinmi:
eposta adresini

Ben:
[email protected]

Aradinmi:
istatistiklerde görünmüyor. sıkıntı var kardeşim.

Ben:
siz verin bana paypalınızı ben istekte bulunayım

Aradinmi:
ya kardeşim tamam 8 kuruş için. tamam gönderiyorum.

yazılan özel mesajlar bunlar ben daha sonrasında neden 0,8 tl gonderdınız 0,10 yazıyor konuda dedim acaba kseinti falanmı oluyor dedım herhangibir cevap gelmedı buraya yazmadan önce yine sizden bir cevap beklıyorum dedım yine cevap yok.
Artıkbende buraya yazmaya karar verdim arkadaşla alışveriş yapmadan önce tüm ayrıntıları ogrenen bıraz daha dıkkatlı olun diye yazıyorum

Paypal adresime 0,8 tl gönderilmiştir. yanlız kounda geçen rakam 0,10tl kesinti yapılıyor dahi olsa bunu bana bildirmesi veya konuya yazması gerekiyordu.

burada benim için 0,10tl nin hiçbir öncemi yok ben 0,10 tl ile zengin olmam oda fakir olmaz ama yazılan şeylerin yapılan şeylerin yerine getirilmesi lazım.

bana "ya kardeşim tamam 8 kuruş için. tamam gönderiyorum. " demiş. madem bu işi hayrına yaptıracaktın insanlara neden 0,10 tl veriyorum diyorsun hayrına uye olun de. tekrar söylüyorum benım amacım kesinlikle parada pulda değil 0,10 kuruş için yaptıgım meziyete deymez bunla ugrasacak vaktı bile zor buluyorum ki 0,10 kuruş için üye olayım. benim amacım sadece paypal hesabını kullanılmasını bılmek daha önce hiç kullanmadım paypalı nedır ne degıldır hıc bılmıyorum gerçekten para gelıyormu nasıl odeme alıyoruz nasıl verıyoruz bunları gormek için arkadaşın konusuna cevap yazdım.

Geregini arz ederim.

Ekleme: Aradinmi:
kusura bakma diğer forumla karışmış gönderiyorum kalanı da.

diye mesaj göndermiş arkadaş göndermesi gereken miktarı tam olarak göndermiş ve sözünü yerine getirmiştir. arkadaş

Bilgilerinize Arz Ederim.
 
Üst