İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Üye Olmayanlar Videoları Göremesin.

Mohti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.

Vbulletin'de google ve yahoo nun video eklentisi mevcut.

Kısaca videoları izleyebilmek için üye olmalarını istiyorum..
Konuları misafirlere kapatmak istemiyorum.Cünkü bildiğiniz gibi google bot sayfaya giremiyor. ;)
Nasıl yapabilirim?

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Simdiden tesekkürler :)

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla üye kazanmak isteyenler için güzel bir eklenti diyebilirim. Ama üye olmak istemeyipte alternatif arayanlarıda biraz düşünmek lazım. Benim kanatimce Youtube gibi herşeyiniz açıkta olursa iyi olur, ama bu ülke açık olanları genelde kapatıyor :)

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu konu hakkinda arama yaptim bunu buldum bir kac sorum var buraya yazmak istedim. Simdi ben forumumda en cok izlenen okunan yerleri üye olmiyanlara kapatim. Su google bot olayi ve google index hakkinda bilgi verirmisiniz. Kapatinca ne zarari var benim forumda baya üyeler geliyor bakiyorlar okuyorlar izliyorlar ve gidiyorlar hatta üyede oluyorlar ama mesaj yazan nadir cikiyor.

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
video gösterimlerini gizli tutmak piyasada olan onca video siteleri göz önüne alındğında bana mantıklı gelmiyor, linkler için aynı şeyi düşünmüyorum ama videolar yasal ise forumlarda üyesiz izlenmeli :s

tabi bu benim görüşüm :)

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben videolari gizlemiyorum bazi konular izliyorum videolarla alaka bisey degil mesela siirler, resimler vs böyle yerler gizliyorum ama gizledigimde uye olmiyan bakamiyor peki google botu icin ne sakincasi var?

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben videolari gizlemiyorum bazi konular izliyorum videolarla alaka bisey degil mesela siirler, resimler vs böyle yerler gizliyorum ama gizledigimde uye olmiyan bakamiyor peki google botu icin ne sakincasi var?

konu içeriğini göremediği için indexliyemiyor. onun içinde bi eklenti vardı ben kullanmadım ama gördüm. google botu üye yapıyosun

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Bu google bota izin verdiğinizde indexlediği görüntüyü Google önbellekten biz göremiyor muyuz? :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.