İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Üyeler artik tehdit etmeye basladi bizleri

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ocak 2011
Mesajlar
655
Reaction score
10
Konum
Almanya
Sitemizdeki saygisiz bir üyeyi konulara sacma cevaplar yazmaktan dolayi banlamistim bugün email atmis bana.Insanlara müzik adina paylasimlar yapiyoruz bir kurus para almiyoruz dahada üstüne host parasi,lisans parasi reklam paralari veriyoruz adamlar geliyor tehdit ediyorlar.Gercekten artik insanda heves filan birakmadilar.

merhaba.ben ankarada hacettepe konservatuar mezunu müzisyenim.sitenizi devamlı kullanıyorum.daha önce de üyeliğim aşağıdaki sebeplerden dolayı iptal diyordu.başka bir nick ile tekrar üye oldum.bu sefer bugün yazana göre yine iptal olmuş nedeni nedir?benim kimseye birşey yaptığım yok neden iptal ediyosunuz????şimdide aşağıdaki nedenlerden dolayı üyeliğiniz iptal edildi diyor.nedenlerde çok geçerli yazıyorum : dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd nasıl ama anlaşılır dimi:)bakın buna ve olayı halledin.yoksa büyük dertler açarım başınıza. bana bilgi verin sonra mail adresim : ...........
 

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ocak 2011
Mesajlar
655
Reaction score
10
Konum
Almanya
Taktigim filan yok zaten bunlar zavalli insanlar bunlar gibi cok aliyoruz böyle mesajlar.Ben insanlarin cahilligini kültürsüzlügünü ortaya koymak icin actim bu konuyu.
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
Niye bannlıyosunuz bakim çocuğu? Cevap verin? :p
 

sevindirik

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Kasım 2007
Mesajlar
402
Reaction score
3
Konum
Ay'dayım
Olur böyle vak'alar :) Hatta biz bile burdan ordan şurdan banlanıyoruz hırs kalıyor içimizde. Anammm keşkee hekir olsam da heklesem dediğimiz yalan değil ((:)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst