İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Üyeliğimin Silinmesini Rica Ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X

Xman

Misafir
Grafix

nick sorununu nasıl ilettiysen bu sorununuda aynı yöntemle iletebilirsin,burda sanki piyango çıkmışçasına yazmana gerek yok.

Deyip konumu kitliyorsun, bizde eşşek değiliz önce Pm attık yanıt alamadıkki buraya yazdık, İyinete Pm attım yanıt yok, konu açtım kitlediniz, sama pm attım yanıt yok, profilinden bulup msn ekledim kabul etmedin, bi üye nicki değiştirmek yada üyelik silmek bu kadar zormu hayır değil ama maksat işkence olsun insanlara iyice nefret ettirdiniz :(

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konunun kilitlenmesini de doğru bulmadım açıkçası.
İyinet'in bir açıklama yapması gerekirdi en azından.

Türkiye'de ki resmi dairelere dönmesini bende istemem forumun.

Kaldı ki istisnalar olabilir arada.
2. bir üyelik almaktansa adam insanca mesaj ve mail atmış herkese.

Sonuçta bu zor bir iş değil.

vBulletin paneline girilecek ve Üye ara bölümüne ahmeteroglu yazılacak çıkan profil sayfasındaki nick değiştirilecek ve kaydet butonuna basılacak.

Ahmet'i forumdan takip ediyorum ben.
Foruma faydalı bir arkadaşımız.

Girmezsin bir daha olur biter demişsiniz ama onun amacı o değil.

İsminin değiştirilerek yeni nicki ile aramızda olmayı istiyor.

Adam aptal değil heralde bir daha girmediğinde sorunun çözüleceğinin o da farkında...

Ama aramızdan ayrılmak istemiyor.

Sadece yeni nicki ile dolaşmak istiyor.

Neden olmasın?
Çok mu zor bu?

Neden sorun yaratılmış anlamış değilim.

Senin yorumunda hiç hoş değil.
İyinet dediğin yer senin yer altı mafyasının buluşma yerimi yada randevu yerimi ki indiririz döveriz vururuz gibi yorumlar yazıyorsun?

Neye dayanarak?

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Beyler, biz yanlışı ve doğruyu tartışıyoruz, siz hala birbirinize ahkam kesiyorsunuz. Kimse birbirine laf sokmaya çalışmasın. Konuyu kilitliyorum, iyinet'e doğrudan ulaşmayı deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.