İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Üyelik Chat?

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam benim bir sorum var bilenlere. Simdi ben www.delikanlim.net/arkadashatti/chat.php milletin girmesi istiyorum millet üye olmadan giris yapamiyor. Simdi üye olup girdinde eschat kutusu ve giris geliyor iste bende bunu istemeden uyelikde verdigi nickle direkt kanalara giris yapmasi istiyorum böylece bileyimki hangi nickle üye oldunu anlayim. Böyle imkanim varmi acaba? Bazi sitelerde uyelik chat yerleri var bende aynisi yapmak istiyorum bazi iyi tarafida var kötu tarafida bunlari userlerime suncam hangisi uygunsa öyle yapcam. Aranizda bilen varsa bizahmet yardimci olsun yada fikri olan yazsin....

Saygilarimla...

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
bilgim yok ama fikrim var.eschat v.3.0 da bu özellik olması gerekiyor.Bundada olması lazım.

[email protected] adresinden yardım alabilirsin şahsımca.Yada bir php kod ile bunu çözebilirsin. Echo nick kısmına üye adını include edebilirsin.Php ci arkadaşlar onunda kodunu verirler sana sanırım.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hmm ben eschat gecen ay aldim ama 2.7 ben bide dedigin gibi onla göruseyim insallah o özelikler olur. Sagol fikrin icin bide baska fikri yada bilgisi olan söylerse cok sevinirim...

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Üyelikli ve üyeliksiz chat konusunda hiçbir irc servera bağımlı kalmadan kullanabileceğiniz en ucuz ve iyi script flash chat dir.

Not : Hiç kullanmadım.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evsoft konustum yeni eschat yapmislar php olarak hemde uyelik. http://www.bolsohbet.com/ suan bu site kulaniyor bakdim ama daha sormadim su uyelik hersey onlarami ayit yoksa site sahibi kendisimi yapmis ayrica chate resim ekleme var baska özeliklerde var. Hepsi eschat icindenmi bilmiyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.