İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

üyelik onayında SMS kodu?

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2007
Mesajlar
3,749
Reaction score
59
Konum
Antalya
Siteme üye olan kişilerin cep telefonlarına onaylamaları için bir kod göndermek istiyorum bu kod ile üyeliklerini tamamlamak için acaba sms göndermem için nasıl bir işlem yapmam lazım?
 

yaslam

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mayıs 2008
Mesajlar
20
Reaction score
0
sana tam olarak bilgi veremem fakat kafanda şekillenmesi için bildiklerimi söyleyim.Sms yolluyabilmen için öncelikle bir servera ihtiycın var.Şu an hali hazırda birçok yabancı firma sms bileşeni satıyor onlardan birisini alıyorsun kuruyosun.daha sonra zaten kodlar vs kendileri veriyolar sitelerinde.fakat bu biraz pahalı gelebilir.Birde sms firmalarından gidip örn 1000 sms alabilirsin.sana kodları vereceklerdir.örneğin http://www.pusulasms.com/default.asp?sayfa=download
 

Yanardags

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ekim 2007
Mesajlar
128
Reaction score
0
firmanın sana vereceği API ler ile kendi sistemine uyarlaman gerekiyor, ancak bu işi yapacaksan firmanın gece kondu olmamasına dikkat etmelisin bildiğim kadarıyla sahibinden.com, postaguvercini.com firmasıyla çalışıyor.. Bir araştır sonra yine burdan yaz tartışalım ;)
 

FRO

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Ocak 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
BURSA
valla bu sana pahalıya patlayacak gibi gözüküyor arkadaşım bende almayı düşünüyordum ve pahalıya patlar dediler bende girişmedim böyle bir işe sana başarılar
 

Yanardags

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ekim 2007
Mesajlar
128
Reaction score
0
yaptığım alışveriş sitesinin sms bilgilendirmesi için şimdi bir türk firmasının alt yapısını kullanmaya çalışıyorum sunucum curl desteklemiyor eğer onun ayarlarını yapmayı başarabilirsem tüm süreci detaylarıyla burada paylaşacağım..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst