İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Uygun Fiyata 4 Senelik PR1 Film Sitesi

Ketur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site Adı: PM
Site için istenen fiyat: 400 EURO
Sitenin aylık getirisi: 4 Yildir tek reklam kullanmadim
Sitenin içeriği: Online Film Sitesi
Sitenin hiti (günlük - aylık): Günlük 1,2K
Domainin yaşı ve PR değeri: 2yil 4 Ay PR1
Domainin kayıtlı olduğu yer: tutsakhosting
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Hosting dahil mi: evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet VBULETTIN
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı: Hayır
Ekstralari: 33k facebook,
3 adet alan adlari bitis sureleri 26/09/2014,26/09/2014 ve 31/01/2015
Filmlerin 100/80 kendi ismimiz ile yuklenmistir alintiya yer verilmemistir ortalama 10.000 film daha onceleri google ilk sayfa ve kelime calismasi yapilmistir.

Not: Diyeceksiniz 4 senelik site ama neden 2yil 4ay domain onceki alan adi googlede yasak yediginden yeni isim ile yola devam edilmistir

Satis sebebim: daha onceleri bir ekip idik hobi amacli kurdum kar amaci dusunmeden 4 yil her ay dedicadet kirasini cebimden odemek sarti ile fakat kopmalar oldu islerden okuldan ve yonetici diger arkadasimda beyin kanamasi gecirdi ben yurt disindayim ve bunca emek verilen siteyi istedim ki devam etsin kapatmiyayim onun icin uygun fiyat ekledik vbulettin lisans fiyatini biliyorsunuz

Lutfen ciddi alicilar yazsin

Odeme Secenegi; Western Union

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5