İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Uzayda Hayat Var MI(Ş)?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simsir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
manset_ic_210593.jpg

goril2.jpg

Evet arkadaşlar Nasa'nın bilgi toplamak için Mars'a gönderdigi araçtan gelen resimler gerçekten şaşırtıcı. Goril'e benzeyen görüntüyü görenler gerçekten şaşırıyor. NASA'nın çektiği fotoğrafları inceleyen Nigel Cooper "Kesinlikle Mars'ta hayat var" dedi. Peki, sizce Marsta yada uzayda hayat var mı?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
taş olduğu okadar belliki yani biraz daha öncekiler gibi belirsiz fotoğraflar seçseler daha iyi olur

edit: adamlar bakteri fosili arıyor medya gorilden giriyor işe :D

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Var mış :D Var tabi. En somut örneği aşağıdaki sorumun cevabında yatıyor.
Biz nerede yaşıyoruz :D

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
@yagmayok
Sorularının sonuna ? işareti koy da bilelim ne sorduğunu hacı...
El-cevap: Biz uzayda yaşamıyoruz, biz bize göre dünyada yaşıyoruz. Dünya dışındaki heryer uzay.
Not: Boşuna heveslenme uzaylılar netsin seni!

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
XR9 resimde uygulanan sansür yüzünden ne demek istediğin anlaşılmadı :D bi zahmet sansürsüz yayınla. Bu arada şahin K abimize sansür uyguladığın içinde seni kınıyorum :D

@bilgiciğim
Diğer gezegenlerde ( dünyalarda ) yaşayanlara görede sen uzayda yaşıyorsun. Sana göre onlar yaratık, uzaylı. Onlara göre de sen uzaylısın sen yaratıksın d Bana göre de sen böylesin. D

E

Ephitet

Misafir
Zatan dünya dışında bir yerde yaşam olmaması fikri çok basit geliyor, bu kainat kim bilir kaç gezegenden oluşuyor (sürekli gezegenler keşfediliyor) farklı boyutlar henüz gidemeyeckeleri kadar uzak yerler var kim bilir birgün böyle geyiğini yaptığımız canlılarla oturur tavla atarız :p

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
uzayda canlı varmı değilde uzayda türk gibi canlı varmı sorusu sorulmalı ,bence yoktur :D

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Bir atasözü derki "beterin beteri vardır"
O yüzden; uzayda ne Türkler vardır, Allah bilir.

@Şebo: Senle polemiğe girmeyi gereksiz buluyorum. Senle oturup geyik yapsak, 15 uzaylı oturur boynuzlu muhabbetine!

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Mars'ı bilmem ama uzayda hayat yoktur demek benim gözümde, Allah'a hakarettir onun yarattığına ihanettir, inkar etmektir.

E

Ephitet

Misafir
Bundan birkaç sene önce "ufo" yani (Unidentified Flying Object) tanımlanamayan uçan cisim konusuna kafayı takmıştım, çeşitli araştırmalar yaptım, günün birinde allah rahmet eylesin Nuri Sözkesen ile karşılaştım (Sirius ufo bşk. yrd.) sağolsun benim Haktan Akdoğan ile görüşebilmemi sağlamıştı yaklaşık 30 dk falan sohbet etmiştim, ufolar ile ilgilendiğimi hatta bir web sitesi kurmayı düşündüğümü söyleyince içerik konusunda yardımcı olabileceğini sirius ufo'nun site içeriğini kullanabilceğimi söylemişti, vakit bulup böyle bir site yapamadığıma hala pişmanım.

Her neyse, bu konu ile ilgilenen arkadaşlar varsa sirius ufo'yu yakından takip etmelerini öneriyorum çünkü onların sistemi çok güzel. Dünya üzerinde birçok ülkeden birçok ortak editörler var aslında editör demek doğru değil bu konu ile ilgilenen kişiler sürekli bilgi alışverişi içerisindeler.

Şu haber ve bu görüntü ilginizi çekebilir, bu arada fazla kaptırmayın ben sabahlara kadar ufo görüntüleri, resimleri inceleye inceleye dünyadan kopmuştum :))

Son olarak imkanınız olursa müzelere gitmenizi tavsiye ederim.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
asıl deliller saklandığı sürece zor insanlık haberdar olur.

Amerikada okadar üst rütbeli asler onayladı ve itiraf ettiki artık yok demek ayıp olur

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Eskiden okumuştum bir yerlerde. 1908 de dünyada bir yerlerde büyük bir patlama oluyor, ancak yıllar süren araştırmalarda patlamanın sebebini ve hatta patlamaya neden olan artık herneyse parçasını bile bulamıyorlar. Sadece patlama var yani :) Kilometrelerce alandaki ağaçlar varsayılan patlama noktasından itibaren yalpeze gibi geriye yaslanmış vs.vs.vs...Yıllar geçmiş yıl 2010 olmuş. Ve hala ortada bununla alakalı bir bilgi yok.

Dünya dışı varlıklar zekimidir, bizden üstünmüdür bilmiyorum tabi ancak bizden farklı düşündükleri gerçek. Siriustaki eleman saygı duydugum biri. Ondan ilke edinip bu doğrultuda düşünmemi sağlayan bir sözü var.
"Dünya dışı varlıklar eğer kötü niyetli olsalardı, istedikleri an dünyaya iner isteidklerini yaparlar, çünkü bizden çok çok üstünler" demişti. Sahidende düşününce öyle. Ekonomi kalmaz, herkes birbirine savaş açar. Avatar misali işte. Maden için bir topluluğu hiç düşünmeden yok etmek :)

Belkide yaratık olan onlar değilde bizleriz. Bizi değil kainatı yaratan Allah bile 4 kitap indirmiş ancak ikna olmuş insanlar. Hani sanki olmadı bi tane daha indir, buda tutmadı bi tane daha, olmadı bir revize daha...vs.vs.vs. Hani diyorlar birde "diğer kitaplar hep değişti ondan" e bunun hesabı nasıl atlandı peki? Tüm kainat hesaplandıda insanların kitapları değiştirme olasılığımı hesaplanmadı vs.vs.

Gerçekten asıl sürgün biziz ve asıl yaratık bizmişiz gibi düşünürüm bu tarz konular açılınca.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
bilmiyorum biliyormusunuz uzaylılara alternatif fikirde vardır ... Gelen uzaylıların aslında farklı gezegenlerden değilde dünyanın geleceğinden geldikleriyle ilgili.Yani onlarda insan ama gelecekten gelerek birşeyleri değiştirmeye veya gözlem yapmak amacıyla buralarda takılıyorlar olabilir.

Ondan geleceği fazla değiştirmemek için fazla göz önünde bulunmuyorlar veya etkileşime geçmiyorlar...

Gibi bir fikirde var...

E

Ephitet

Misafir
fena fikir değilmiş olabilir, ben daha çok uzaylıları kanlı canlı kemiğe vücuda bürünmüş olarak değilde daha çok fizik ötesi enerji kütlesi gibi veya düşünce ile hareket edebilen, birşeyleri yönlendirebilen canlılar olarak hayal ederim nedense. Aslında gelecekten geliyorlarsa ki onuda belki şu şekilde izah ederiz, sonuçta koskoca uzayda daha keşfedilmemiş kim bilir ne kadar farklı boyut var ve o boyutlar arasında zaman farklılıkları söz konusu geçenlerde bilmem kaç milyar ışık yılı uzaklıktan gelen bir ışık daha yeni dünyamıza ulaşmış düşünün yani dünyanın yaşı kaç milyar yıl nasa bunun üstünde çalışıyor çözülürse birçok bilinmeyeni aydınlatacaklar. Belkide uzaylılar bizim göremeyeceğimiz bir boyutta olabilirler mesela biz sesleri, kokuyu veya havayı göremiyoruz ve cinlerinde farklı boyutlarda olan ama dünyada olan varlıklar olduğunu düşünürsek uzaylılarda böyle birşey olabilir.

İlginç birşey ya :)

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
ephitet cinler gibi olabilir gerçekten ama ben daha çok bir fizik sahibi olduklarını hayal etmişimdir hep " hey dünyalı biz dostuz "

E

Ephitet

Misafir
valla peep uzaylıların dünyaya geldiğinde özellikle türkiyeye geldiğinde pek dost canlısı karşılanabileceklerini düşünmüyorum :) uzaylı gören masum köylü amcamız alır eline taşı fırlatı verir uzaylının kafasına, bu yüzden köylüyü gören masum uzaylı olur bunlar. Keşke gelseler görebilsek neymiş ne değilmiş anlasak.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Türkiye'de görüntülenen, yakalanan, öldürülen çeşitli yaratıklar olduğunu duymuşsunuz veya görmüşsünüzdür. Ben bunların, genleriyle oynanmış ve yeni bi tür olmuş hayvanlar olduğunu düşünüyorum. Yeni bir tür oluşturuyorlar ve Türkiye topraklarına bırakıyorlar. NASA'ya ait bir bölgede tanımlanamayan yaratıkların yaşadığı konusunda efsaneler duyardım. Bence burada yeni türler deneniyor ve yaşamsal fonksiyonları inceleniyor.

İleride ordu diye birşey kalacağını sanmıyorum. Adamlar 1000 tane yaratığı salacaklar uçakla, yavaş yavaş ülke temiz.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Ben zaman yolculuğu kavramına inanmıyorum. Eğer varsa sonsuz geçmişe ve sonsuz geleceğe paralel olarak her saniye hayat olmalı ki buda anlamsız oluyor. Tabiki mevcut beynimize göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.