www.uzaysavasi.com
İstenen minimum fiyat:160 ytl
Sitenin açılış tarihi: 5 mart
Kategori, sitenin içeriği nedir
nline uzay savasi oyunu
Günlük hit sayısı, kaynak link: bilinmiyor bakılmadı..
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:evet tum
Hosting dahilmidir:dahil degil
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:dagil
Yazılım Lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:yok
site yi 5 martta acmıstım ve domain 2. dereceden jenerik bir adres: www.uzaysavasi.com, ogame e benzer bir script kurulu adu ugamela ve kesinlikle yasaldır. scripti kendim tr lestrp gelistridm.. oyunda hersey tıkır tıkır calısıyor... siteyi satacagim icin hic biryerde reklamını ypmdm 100kusur uyesi war ama bildiginiz uzere reklamlamayı iyi ypnca 100binlerce uyesi oluyor boyle oyunların .. host dağil değildir uzaysavasi.com domaini + script dahildir.
istenilen minimum fiyatın bukar dusuk olmamasıda scriptin ugamela scriptini gelitirerek kullanmamdır.. site domaini jenerik sayılabilcek kadar tam bir online uzay oyunu icin uygundur..
script tamamen yasal sitede illegal hicbirsey yoktur.. siteyi amerikaya gidecegim icin satıyorum zaten satacaktımda daha fazla ilgilenemiycegim...
sadece paypal la odeme kabul ediyorum..ayrıca vb owned lisans lada takas ediyorum( lutfen baska odeme yöntemleriyle odeme yapabilrim diyenler gelmsn..)
ilgilenenler msn adresim: [email protected]
SCRİPT KESİNLİKLE marez DEĞİLDİR.. UGAMELA ADINDA BİR PROJEDEN GELİSTİRİLMİSTİR
İstenen minimum fiyat:160 ytl
Sitenin açılış tarihi: 5 mart
Kategori, sitenin içeriği nedir
Günlük hit sayısı, kaynak link: bilinmiyor bakılmadı..
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:evet tum
Hosting dahilmidir:dahil degil
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:dagil
Yazılım Lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:yok
site yi 5 martta acmıstım ve domain 2. dereceden jenerik bir adres: www.uzaysavasi.com, ogame e benzer bir script kurulu adu ugamela ve kesinlikle yasaldır. scripti kendim tr lestrp gelistridm.. oyunda hersey tıkır tıkır calısıyor... siteyi satacagim icin hic biryerde reklamını ypmdm 100kusur uyesi war ama bildiginiz uzere reklamlamayı iyi ypnca 100binlerce uyesi oluyor boyle oyunların .. host dağil değildir uzaysavasi.com domaini + script dahildir.
istenilen minimum fiyatın bukar dusuk olmamasıda scriptin ugamela scriptini gelitirerek kullanmamdır.. site domaini jenerik sayılabilcek kadar tam bir online uzay oyunu icin uygundur..
script tamamen yasal sitede illegal hicbirsey yoktur.. siteyi amerikaya gidecegim icin satıyorum zaten satacaktımda daha fazla ilgilenemiycegim...
sadece paypal la odeme kabul ediyorum..ayrıca vb owned lisans lada takas ediyorum( lutfen baska odeme yöntemleriyle odeme yapabilrim diyenler gelmsn..)
ilgilenenler msn adresim: [email protected]
SCRİPT KESİNLİKLE marez DEĞİLDİR.. UGAMELA ADINDA BİR PROJEDEN GELİSTİRİLMİSTİR