Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Uzmantv ile nasıl görüşebilirim ?

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
uzmantv.com ile nasıl iletişeme geçebilirim 2-3 tane mail attm kendilerine ama cevap gelmedi videolarını sitemde yayınlamak istiyorum ilk başta izin alayım düşüncesindeydim ama bir türlü ulaşamadım nasıl yapabilirim ?

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Videoların altında sitende yayınla diye bir seçenek var zaten, başka birşey mi istiyorsun?

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Videoların altında sitende yayınla diye bir seçenek var zaten, başka birşey mi istiyorsun?

ya biliyorum onu sitende yayınla olayını fakat ben onlardan şöyle birşey istiyorum oraya yayınladıkları videoları bana mail olarak atacaklar yani röportaj tarzı yapıyor onlar genelde siteye yayınlıyorlar ama karışık duruyor bende istiyorum ki bana yollasınlar ücretli veya ücretsiz bende sitemde yayınlıyayım

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben maı lolarak atacaklarını sanmıyorum, youtube mısalı alıp yayınlamka gerekıyor, sonucda vıdeoları sana atarlarsa kendılerıne rakıp çıakrtmış olurlar aynı içerikle :

hun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kendi serverın üzerinden kendi isminle yayınlamak istiyorsun anladığım kadarıyla. Buna izin vereceklerini sanmıyorum. Adamlar kalitesini ortaya koymuş tüm röportajları kendileri hazırlamış. Paraya ihtiyaçları yok ki sana satsınlar telif hakkını:)