İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Validen Facebook'a suç duyurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harputlum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bingöl Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Facebook sitesinde, kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından Vali Avuç adına tanıtım sayfası oluşturuldu. Sayfanın eğitim bölümünde, Avuç'un 1968 yılında hukuk fakültesi eğitimini tamamladığı, iş bölümünde ise meslek olarak “vali” olduğu belirtiliyor.

Vali Avuç, söz konusu sayfada ayrıca cinsel içerikli ve AK Parti karşıtı gruplara da üye olarak gösteriliyor.

Makamında çekilmiş 1 adet fotoğrafı yer alan Vali Avuç'un arkadaş listesine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da alındığı belirtildi.

Vali Avuç, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu sitedeki tanıtım sayfasının bilgisi dışında hazırlandığını ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Şahsi bilgileri ve fotoğrafının Bingöl Valiliği'ne ait web sitesinden alınmış olabileceğini ifade eden Avuç, şunları kaydetti:

“Sitede saçma sapan gruplara da destek verdiğim gösterilmiş. Benim adıma hazırlanan böyle bir sayfada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da arkadaş listesine alınmış olması, bu işin başkaları tarafından tasarlandığını açıkça ortaya koyuyor. İlgililer hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduk.”

AA
Kaynak Site: Haber7.com

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
adam kendi reklamını yapmaya calışıyo bu konudan bunu anladım

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kim ne takar facebooku ya işimi yok uğraşıo böle şeylerle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.