İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vargonen Technologies Datacenter

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur' Alıntı:
Sabancı telekomu işbankası satın aldı.Oradan kabin kiralayıp datacenter kurduk demesi ve bunun içinde web sitesi yapması ne derece dogrudur bunu anlamak zor gerçekten.vargonen yatırım yapmayı bıraktı.

nedir bu baska sirketlere olan düsmanlık sizde anlamıyorum radore ailesi olarak :)

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aldıgım bilgilere göre..

- Firma olarak hiçbir zaman bir datacenter kurduğumuz ibaresini websitemizde kullanmadık, buna rağmen insanlar
bizim datacenter kurduğumuzu söylediğimizi (böyle birşey yok) ve bunu farklı lanse ettiğimizi dile getirdi.

Belirtmediğimiz bir konuda suçlanmanın mantığını bizde sizin gibi anlayamıyoruz. Biz datacenter çözümleri
sunuyoruz ve bunuda partnerimiz sabancı telekom üzerinden yürütmekten oldukça gururluyuz.

- Vargonen yatırım yapmıyor şeklinde bir ibare kullanılmış;

Vargonen teknoloji'nin 2005 yılı ilk 6 aylık döneminde 375.000 USD lik hardware, software, insan kaynakları ve
iş geliştirme yatırımı mevcuttur, bunlar hem yerel, hemde uluslararası operasyonlarda değerlendirilmiştir.

vb. bunun gibi birçok ibare var.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
marissoft' Alıntı:
evet doğrudur Ali Erdem Vargönen abimin okul arkadaşıdır şişli terakki mezunudur. Garip mi geldi isim :)

bu vargonen bana sanki alman kökenli bir şirketmiş gibi hissettiriyordu meğer soyadmış :D

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
crawler' Alıntı:
nedir bu baska sirketlere olan düsmanlık sizde anlamıyorum radore ailesi olarak :)

Benim için yazıyorsan dostum ben gaziantepde yaşıyorum.
radore ile uzaktan yakından ilişkim yoktur.makina mühendisiyim ve bu aralar başımı kaşıyacak vaktim yok.hostinci falan degilim yani hosting işi yapmak aklımın ucundan bile gecmedi.
Türkiyedeki 3 sitem radorede ise 6 sitem sadecehostingte 1 taneside niobeweb de.
benim sitelerimi barındırdıgım bu 3 firmadan belki çok çok daha iyileri vardır bilmiyorum.ben çalışıp memnun kaldıgım için ve son zamanlarda çok içli dışlı oldugumdan (sitelerime yapılan saldırılar yüzünden gece 02 de cep telefonu ile arayıp yardım alabildigim için belkide hoşuma gidiyor) radore yazıyorum, çalışıpta rezil oldugum hiç bir firmayı dikkat ettiysen hiç bir zamanda yazmadım kimseyi rencide etmemek için.

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
samimi olarak inanıyorum yapılan yatırımlara.

yoktur ; bunu diğer forumdada belirtmiştin "radmin" olarak fakat son aylarda radore okadar göze sokulduki , bunun firma acısından ne kadar olumlu sonuc doğuracağı tartışılır. Ozaman şöyle diyelim , Radore'nin müşterileri yıllardır hosting işi yapan/yapmaya çalışan türkiyede en mutlu ve en şanslı müşteriler , çünkü en kaliteli desteği onlar alıyorlar ve o yüzden o kadar minnettarlarki bunu forumlarda her postlarında belirtiyorlar..

şimdi konuıya açıklık gelmiş oldu.

roots

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
re: ploop

yok hocam firma sahibi olmakla alakası yok fakat bunu şöyle düşünmek gerekiyor.

hastane kurdunuz ve gece nöbetçi doktor veya hemşire koymamak gibi bir durum bu, burada da işin öneminden ötürü doktor hemşire veya diğer ekibe ihtiyacınız vardır...

Vermeme hakkına her zaman her şirket sahip tabiki, ama hizmetin kalitesi açısından feci ehemmiyeti var bu durumun.

işe bakış açısı ile alakalı :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.