İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Varmısın Yokmusun Oyunu

• Konbuyu başlatan Kurtaran
  • Başlangıç tarihi
K

Kurtaran

Misafir
Varmısın yokmusun oyununun flash versiyonu bir çok oyun sitesinde artık türkçe olarak bulunmakta. Bende sınavlar bitince js versiyonunu yapayım dedim ve bişeyler karaladım...
Kodlar biraz karışık oldu ama yinede geliştirilmeye müsait.

Oyundan görüntüler:

Oyunu denemek için:
Varmısın Yokmusun Oyunu, Bedava Varmısın Yokmusun Oyun Scripti İndirin, Deal or Not Deal Game

Kodu indirmek için:
http://www.dizinya.com/varmisin_yokmusun/varmisin_yokmusun.rar

Diznya Ücretsiz Web Dizini

bykaan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer gerçekden sana ait ise kodlama helal olsun,, number oné :) depoda dursun lazım olur ;)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
2 ytl kazandım :)
elinize sağlık güzel script.her ne kadar o yapmacık yarışmadan nefret etsemde.

smmugler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok güzel yapmışsın ancak son 2 de kutu değiştirme olayı olmuyor :) bir de hamdi bey çok uçuk rakamlar veriyor ben 50k dan aşşağı görmedim :)

utkuts

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Varım diyen olurmuki :) Nasılsa para vermiyo yani :) ayrıca bende 2 ytl kazandım nerde param :D

evermp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunu üyelikli ve üyeliğide paralı yaparsan birlikte iş yapabiliriz senle sanal pos ile ödemeli fln

bykaan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunu üyelikli ve üyeliğide paralı yaparsan birlikte iş yapabiliriz senle sanal pos ile ödemeli fln

evet olabilir ancak yasalmı acaba.. + böyle olmaz; her kutu'dan çıkan numara aynı 500bin lirayı alırlar hemen :) geliştirilirse yapılabilir dediğin.. her yenilendiğinde kutudaki fiyatlar değişecek..

K

Kurtaran

Misafir
evet olabilir ancak yasalmı acaba.. + böyle olmaz; her kutu'dan çıkan numara aynı 500bin lirayı alırlar hemen :) geliştirilirse yapılabilir dediğin.. her yenilendiğinde kutudaki fiyatlar değişecek..

Zaten her yenilendiğinde kutudaki fiyatlar değişiyor rastgele yerleşiyor herseferinde. Bi nevi noter huzurunda yerleştiriliyo ve kimsenin haberi olmuyo.
Kodlara bakarakta hangi kutuda hangi paranın olduğu anlaşılamıyo ancak dışarıdan kodla müdehale edilirse anlaşılabilir. Bunuda js ile yazıldığı için önlemek pek mümkün değil ancak php ile yazılırsa tam güvenli hale gelebilir...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.