İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vbulletin 3.7.1 Albüm

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Albüm olayı sağlıklı çalışmıyor ya da bende sadece çalışmıyor. albüm ve resimler eklenebiliyor fakat resimlere yorum yapıldığında yorumlar okunamıyor ve album.php yi download ettiriyor ff de ie de ise görüntülemiyor...

ne kadar çok sorunlu bir versiyonmuş.. benzer sorunla karşılaşan oldu mu?

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
büyük ihtimalle temandan kaynaklanıyordur.. Tüm templatesleri sıfırla tekrar kontrol et

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hayır işte kurulumdan sonra Tüm templetesleri sıfırla dersen 3.7.1 e göre uyarlanacak teman !

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır şunu anlamadın ben temayı sıfırdan kurdum. kurulum yaptıktan sonra da sorunlarla karşılaştığım için tüm temayı sıfırlamıştım zaten

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende hiç sorun çıkmadı ve basit olmasına rağmen gitti.
Fakat daha da geliştirilmesi lazım.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Sorun Xcachede miymis yani simdi? Bu durumda bu forum da da sorun olmasi lazim.

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
steve machol efendileri bana xml klasörü içindeki xmlleri sil sonra reupload et ve yeniden install et dedi ardından yine tüm hekleri kapat dedi. yaptım ama sonuç nafile. mecburen şuan kapamak zorunda kaldım comments olayını. comment olayı kapanınca albüm işliyor açılınca kapanıyor ne yazık ki..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.