İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vbulletin 3.7.1

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3.6.8 olan sistemimi buna upgrade ettim hiç bişey çalışmaz oldu. konular görüntülenmiyor yeni konu açılmıyor başına böyle bir problem gelen oldu mu ?

forum başlıklarına tıklandığında o başlıktaki konular görüntüleniyor ama konu başlıklarına tıklayınca içerik gelmiyor beyaz bomboş sayfa da kalıyor. ayrıca yeni konu formu geliyor aç diyince oda boş sayfada kalıyor...

database vs de sorun görünmüyor. admin panelde herhangi bi hata vermemekte. tek problemim konuları görüntüleyememe ve yeni konu açamamak.

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bi bakan yok mu acaba ? tek problemim konular görüntülenmiyor bir de yeni konu açılmıyor herşey yerli yerinde duruyor..

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sürüm güncelledikten sonra tüm templatelerini sıfırladın mı ??

Temanın yedeğini alıp sıfırla sonrasında tekrar kontrol et.. Olmazsa PM at inceleyelim

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eklentilerden kaynaklandığı söylediler wayne luke efendi hazretleri.

bir de config.php de artık ?> kalkmış bunları yapınca düzeldi. şimdi yeniden düzeltmem gerek editlemeler vs..

saol.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bu tur sornularin genellikle eklentilerden kaynaklandigini soyluyor vb grubu, ve genellikle de oyle oluyor. Ama hangi eklenti oldugunu bulmak size kaliyor.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bende sabah beyaz idi, ama sonra düzeldi.
Hiçbir şekilde müdahalede de bulunmadım. :)

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinet adminim komple çözmek için config.php ye

define('DISABLE_HOOKS',true)

sabitini eklemek yeterli oluyor. sonra tüm hepsini disable edip yeniden kontrol etmek gerekiyor. tabi ben tüm dosyaları sildiğim için şimdi hamallık edip eklentileri yeniden kurmam gerekiyor.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Peki hazir konu acilmisken, template degisikliklerini nasil hallediyorsunuz? Versiyon yukseltinde templateleriniz eskidir diyorya onlari nasil hallediyorsunuz?

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adminim uyarıyor zaten değişmiş template ler var diyor daha önceki sürümlerde ben aynen bırakıyordum. bir sorun olmuyordu. bu sürümde bunla karşılaştığım için komple sildim.. o yüzde eşeklik ettim.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
adminim uyarıyor zaten değişmiş template ler var diyor daha önceki sürümlerde ben aynen bırakıyordum. bir sorun olmuyordu. bu sürümde bunla karşılaştığım için komple sildim.. o yüzde eşeklik ettim.

Uyariyor elbette, ama buna kolay bir cozum varmi ben onu merak ediyorum.
Tektek hepsini yeniden eklemek cok vakit aliyor da.
Kolay bir yol var da acaba ben mi bilmiyorum?

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Peki hazir konu acilmisken, template degisikliklerini nasil hallediyorsunuz? Versiyon yukseltinde templateleriniz eskidir diyorya onlari nasil hallediyorsunuz?

Önce temanın yedeğini alıp sonra Tüm "Templateleri Sıfırla" yapıyorum.. Tema yeni sürüme göre herşeyi ile ayarlanıyor.. Sonradan eklemek istediklerimi yedek aldığım temadan bulup üzerine ekliyorum.. ( Posbit vs .. )

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok adminim.. template leri sıfırlamadıysanız o aynen devam ediyor bir sorun teşkil etmemesi gerekir.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Biliyorsunuz eklentiler tema değişikliği gerektirebiliyor. Bu nedenle sıfırlanan tema, eklenti için eklenen satırları içermiyor. Bunları sıfırlama işinden sonra tek tek yeniden ekliyoruz. Bu işin kolayı yok mu onu merak ediyorum.

Raiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım yok istediğiniz tarzda bişey. sonuçta jelsoft firması salt halde forum geliştiriyorlar eklentileri taktıklarını sanmıyorum.. yine sonuçta tüm iş webmaster a kalıyor..

Bu arada 3.7.1 türkçe dil paketi var mı acaba ?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Anladim.

Evet iyi bir Turkce dil paketi buldugunuzda haber verin ekleyelim arkadaslar.

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
İyi bir dil paketi bulmak zor iyinet.

En iyisi kendi çevirmenizdir.;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.