Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

vbulletin 3.7.1

Raiden

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
3.6.8 olan sistemimi buna upgrade ettim hiç bişey çalışmaz oldu. konular görüntülenmiyor yeni konu açılmıyor başına böyle bir problem gelen oldu mu ?

forum başlıklarına tıklandığında o başlıktaki konular görüntüleniyor ama konu başlıklarına tıklayınca içerik gelmiyor beyaz bomboş sayfa da kalıyor. ayrıca yeni konu formu geliyor aç diyince oda boş sayfada kalıyor...

database vs de sorun görünmüyor. admin panelde herhangi bi hata vermemekte. tek problemim konuları görüntüleyememe ve yeni konu açamamak.

Raiden

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
arkadaşlar bi bakan yok mu acaba ? tek problemim konular görüntülenmiyor bir de yeni konu açılmıyor herşey yerli yerinde duruyor..

Efsane

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
53
Sürüm güncelledikten sonra tüm templatelerini sıfırladın mı ??

Temanın yedeğini alıp sıfırla sonrasında tekrar kontrol et.. Olmazsa PM at inceleyelim

Raiden

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
eklentilerden kaynaklandığı söylediler wayne luke efendi hazretleri.

bir de config.php de artık ?> kalkmış bunları yapınca düzeldi. şimdi yeniden düzeltmem gerek editlemeler vs..

saol.

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
Bu tur sornularin genellikle eklentilerden kaynaklandigini soyluyor vb grubu, ve genellikle de oyle oluyor. Ama hangi eklenti oldugunu bulmak size kaliyor.

NeFuSa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
129
Bende sabah beyaz idi, ama sonra düzeldi.
Hiçbir şekilde müdahalede de bulunmadım. :)

Raiden

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
iyinet adminim komple çözmek için config.php ye

define('DISABLE_HOOKS',true)

sabitini eklemek yeterli oluyor. sonra tüm hepsini disable edip yeniden kontrol etmek gerekiyor. tabi ben tüm dosyaları sildiğim için şimdi hamallık edip eklentileri yeniden kurmam gerekiyor.

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
Peki hazir konu acilmisken, template degisikliklerini nasil hallediyorsunuz? Versiyon yukseltinde templateleriniz eskidir diyorya onlari nasil hallediyorsunuz?

Raiden

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
adminim uyarıyor zaten değişmiş template ler var diyor daha önceki sürümlerde ben aynen bırakıyordum. bir sorun olmuyordu. bu sürümde bunla karşılaştığım için komple sildim.. o yüzde eşeklik ettim.

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
adminim uyarıyor zaten değişmiş template ler var diyor daha önceki sürümlerde ben aynen bırakıyordum. bir sorun olmuyordu. bu sürümde bunla karşılaştığım için komple sildim.. o yüzde eşeklik ettim.

Uyariyor elbette, ama buna kolay bir cozum varmi ben onu merak ediyorum.
Tektek hepsini yeniden eklemek cok vakit aliyor da.
Kolay bir yol var da acaba ben mi bilmiyorum?

Efsane

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
53
Peki hazir konu acilmisken, template degisikliklerini nasil hallediyorsunuz? Versiyon yukseltinde templateleriniz eskidir diyorya onlari nasil hallediyorsunuz?

Önce temanın yedeğini alıp sonra Tüm "Templateleri Sıfırla" yapıyorum.. Tema yeni sürüme göre herşeyi ile ayarlanıyor.. Sonradan eklemek istediklerimi yedek aldığım temadan bulup üzerine ekliyorum.. ( Posbit vs .. )

Raiden

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
yok adminim.. template leri sıfırlamadıysanız o aynen devam ediyor bir sorun teşkil etmemesi gerekir.

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
Biliyorsunuz eklentiler tema değişikliği gerektirebiliyor. Bu nedenle sıfırlanan tema, eklenti için eklenen satırları içermiyor. Bunları sıfırlama işinden sonra tek tek yeniden ekliyoruz. Bu işin kolayı yok mu onu merak ediyorum.

Raiden

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
sanırım yok istediğiniz tarzda bişey. sonuçta jelsoft firması salt halde forum geliştiriyorlar eklentileri taktıklarını sanmıyorum.. yine sonuçta tüm iş webmaster a kalıyor..

Bu arada 3.7.1 türkçe dil paketi var mı acaba ?

iyinet

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Açılan Konu
485
Anladim.

Evet iyi bir Turkce dil paketi buldugunuzda haber verin ekleyelim arkadaslar.

neoorog

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
101
İyi bir dil paketi bulmak zor iyinet.

En iyisi kendi çevirmenizdir.;)