İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbulletin 3.7.x kullanan var mı?

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
arkadaşlar aranızda 3.7.x sürümünü kullanan var mı şuan? beta aşamasında olduğunu biliyorum ama kurup kullanan arkadaşların olabileceğini düşünerek soruyorum.

3.6.x serisine göre kaynak kullanımı ne durumda? ram, cpu v.b. baz alarak ilk izlenimlerinizi bildirirseniz çok sevinirim.

yabancı kaynaklarda bir önceki seriye nazaran aşırı kaynak kullanımı olduğu konusunda söylentiler var.

ama söylentilerden çok bizzat denemiş arkadaşlar buraya birşeyler yazarsalar fikir sahibi oluruz bu konuda.

şimdiden teşekkürler.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
hardwaremania kullanmaya başlamış ama önemli olan kaynaklar ne durumda? sonra upgrade edip cpu ve rami tavaya atıp kızartmayalım :)

öylede böylede upgrade edeceğiz nekadar istemesekte ama kullanan arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa nelerle karşı karşıya kalabileceğimizide bilmiş oluruz en azından.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
r10 3.7.0beta sürümünü kullanıyor, az önce konu açmaya çalıştım, açamadım, takılıyor bazen,

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
teşekkürler Mywedding, bir inceleyelim bakalım.. sonuç olarak 3.6.x serisine göre yük eskisinden fazla diye özetleyebiliriz.

umarım kullanan arkadaşlar birşeyler karalamayı unutmazlar buraya :)

batubilir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben kullanmadim bilgisayarimda test ettim 3.6 serisinden daha yavaş
kullananlarada sordugumda özellikle ram kullaniminin fazla oldugunu söylediler bende sitemi upgrade etmedim

T

TeknoTR.Net

Misafir
bende kullanıyorum rami çok fazla kullanıyor cpu'da fazla sorun olmadı yeni özellikler güzel fakat ekstra sorgu olduğu için mysql'a 8-10 tane daha yük bindi ilerde bazı bir kaç bug var onlarıda fix'lerler yakında

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kurdum ve memnun olmadım, eski sürüme geri döndüm.
Final sürüm çıkana kadar da tekrar kurmayı düşünmüyorum.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim, mevcut taglarımı ve foto galerimdeki resimleri 3.7.x sürümündeki albüme aktarabilmeyi başardım, ama diğer özellikler sitemin konusu gereği çok gereksiz olduğundan, 3.6.x serisinde ciddi bir açık olmadığı sürece geçmeyi düşünmüyorum şu aşamada. Facebook tarzı site oluşturacaklar için iyi bir seçim olabilir.

Respect

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba nokie,
sanırım zoints taglarını vbulletin'in yeni sistemine aktardın. bende bunu arıyordum, nasıl yaptığını yazabilir misin acaba.

vbkrulur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben kullanıyorum vbulletin 3.7.0 beta 6 maşallahı var süper gidiyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.