İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vBulletin 4 - Duyuru Kutusu Yapımı

C

Cao

Misafir
Bunu Bir Kaç Şablona Ekleyip Düzenleyerek Forumun İstediğiniz Yerinde İnsanlara Belirtmek İstediğiniz Yazıyı Yöneltebilirsiniz..

Sitenize Eklemek İçin Aşağıdaki İşlemleri Uygulayın;

AdminCP > Stiller & Temalar > Temalarda Ara > additional.css "Aşağıdaki Kodları En Sona Yapıştırın"

PHP:
/* Duyuru Alanı - Cao
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*/
.duyurualani {
 background-color: #FBFBFB;
 border:1px solid #E8E3E3;
 padding:6px;
 color:gray;
 font-size:11px;
 -webkit-border-radius:6px;
 -moz-border-radius:6px;
}

ve İstediğiniz Şablona Ekleyin Örnek Olarak Biz FORUMHOME Yani Forum Ana Sayfasına Ekledik Sizde Aşağıdaki Kodu Alıp İstediğiniz Şablona Ekleyebilirsiniz..

PHP:
<div class="duyurualani">İletmek İstediğiniz Yazı</div>

İşte Sonuç;
13963.png

rsmalee

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Admin Panel Notices seceneklerini kullanmak daha iyi.

C

Cao

Misafir
Hocam, Aslında Oranın Kodlarını Editleyerek Bunu Oluşturacaktım Ama Uğraşmak İstemedim Açıkçası..

rsmalee

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
bende senin gibiyim aslında bu tür eklentiler kullanmak yerine şablon düzenlemeleriyle bu işleri yapıyorum ama sistemde mevcut olan bir durum olunca uğraşmaya da gerek yok diye düşünüyorum.

C

Cao

Misafir
Hocam, Sistemde ki Olan Biçim Açısından Kötü Gözüküyor İstersem Onu Editlerim Direk Bildirim Alanına Ekleyince.. Çıkar.. Bu Biçim..

rsmalee

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Yani o şekilde de olur ya da şöyle de yapılabilir .
fieldset kullanırsın
<fieldset> Duyuru Alanı </fieldset>
Ondan sonra duyurular alt alta sıralanacak şekilde biraz üstünde uğraşırsan hem görüntü hem kullanış bakımında daha şık olur .

C

Cao

Misafir
Dediğim Gibi "İstesem" Yaparım. Demek ki İstemiyorum Daha Fazla Söze Gerek Yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.