Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Vbulletin bot yazdırılacaktır

KR@LKSK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AŞAĞIDA YAZDIKLARIMI MUTLAKA OKUYUN.
1- Vereceğim forumdan( vbulletin değil), vbulletin foruma konu çekecek ( ilk mesajı )
2- Üye girişi yapabilecek, gizli linkler vs vs herşeyi alması açısından
3 - Hangi kategoriden hangi kategoriye nekadar konu eklemek ( ya da kaç sayfa ) istediğimi seçebilmeliyim
4 - Eklediği konuyu bidaha yeniden eklememeli. Yani botu çalıştırdım, durdurdum başka bigün yeniden çalıştırınca tekrar tekrar aynı konuları eklememeli
5- karşı tarafta konuya eklenen resim ve eklentileri ( attachment) ( eklentileri yapmak zor ise sadece resimleri çeksede yeterli) benim sunucuma çekip konuda o şekilde göstermeli
6- kodlar kesinlikle şifreli olmayacak ve bot benden başkasına verilmeyecek.
Seri şekilde çekerse benim açımdan çok iyi olur. yavaş çekmesi pek işime gelmeyecektir :) Onun dışında yazmayı unuttuğum klasik botlarda bulunan bi özellik varsa hatırlatırsanız sevinirim.
Gerçekten istediğim gibi bir bot olursa bi süre sonra benzer botlar yazdırmayı düşünüyorum devamlı çalışırız :)
çekilecek siteyi öğrenmek için pm isteyebilirsiniz.
Bot biraz acele lazım nekadar çabuk yazılırsa okadar iyi :)

İstediğim botun piyasada gezegen vbulletin bottan tek farkı vbulleitnden vbulletine değilde başka bir forum sisteminden vbulletine konu çekecek olmasıdır

İÇERİK ÇEKECEĞİM SİTE absürt VB DEĞİLDİR. BİR OYUN FORUMUDUR.

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
çekilecek siteyi pm alayım. ( ortalama 300-500 tl arası fiyat çıkar! )

KR@LKSK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çekilecek siteyi pm alayım. ( ortalama 300-500 tl arası fiyat çıkar! )

Teşekkür ederim o fiyatın yarısına ben karşı sitedeki konualrı postçu tutup attırırım daha ucuza gelir :) Alt tarafı tek siteden çekebilen bot istiyorum. 50 tane siteden ya da tüm xx sistemlerinden çekmeyecekki. Tek siteden benim vbulletin siteme çekecek :)
Tüm wordpresslerden vbulletine çeken botu bile 200 liraya yazdırmıştım. Şimdi gidip tek siteden tek siteye içerik çekecek bir bota 500 lira veremem.

yinede teşekkür ederim