İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbulletin Downgrade - İmpex Üye Login Sorunu

Yakuza60

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Merhaba Ben İmpexle 4.1.x Olan Forum Versiyonumu 3.8.4'e İmpexle Downgrade Yaptım Herşey Tamam Üyeler Forumlar Konular Hepsi 4 4lük Sorunsuz Bir Şekilde Oldu.

Yalnız Su Sorun Var Eski Forumdaki Üyelerimiz Giriş(Login) Yapamıyor.
Üyeler Herşeyiyle Özel Mesajından Signatürüne Kadar Herkes Görünüyor Fakat Giriş Bilgileriyle Giriş Yapamıyorlar Bu Konuda Nasıl Bir Çözüm Uygulayabiliriz Arkadaşlar Bilgisi Olan Yardım Edebilecek Olan Varmı _?

R

RiNNeGaN

Misafir
config.php den super administrator id ini değiştirip denediniz mi ?

Y

Yapay

Misafir
4.1.x - 3.8.4 çok sakıncalı. Veri tabanında uyuşmazlıklar olması çok normal. 3.8.4'ü 4.1.x'e yükseltseydiniz sorun olmazdı. Fakat daha aşağı sürümde veri tabanı uyuşmazlığı olur. Bu konuda vbulletin.com yetkililerine başvurmanızı öneririm.

R

RiNNeGaN

Misafir
vbulletin'in sitesinde downgrade olunmadığını açıkladı.Ancak 3.8.x yedeğini kurulabilirmiş.

Y

Yapay

Misafir
Zaten mesajımda da bunu açıklamaya çalıştım. Olamaz çünkü veri tabanı uyuşmaz. 4 ile 3 sürümünün kodları farklı. Yedek konusunda bir şey diyemem.

Mack

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
zaten impexle yapılan işlemlerde şifreler sıfırlanır... şifremi unuttum demesi lazım üyenin maile gelir yeni şifre.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.