Belki bir çok arkadaşımızın işine yarıyabilir gradient psd dosyası ile birlikte veriyorum umarım işinize yarar bir şey olmuştur.
![]() |
![]() |
ben tasarım demiyorum ki sen tasarım diyorsun herkez ister kendi sitesine özel bir şeyler he sen diyorsan ki ben anlamam bundan o zaman uğrama bile benim paylaşımlarıma yapabiliyorsan bir şeyler sende paylaş görelim kolay gelsinŞaka gibi ya ,gradient psd diye birşey olmaz vBulletin grafiklerinde gradient diye kullanıldığı için grafik yolu için gradient yazılmıştır + bu senın verdıgın banner +sıte ısmı yazdıgın yer bır font orada kı sımgeler herhangı bır tasarım degıl .ceyrek dunya resmı ıle banner yapmıssın .
Bana mı dıyorsun paylasım yapmayıgüldüme beni ALLAH aşkına benim hazırladığım psd kalıplar ile rank yapıp paylaşıyorsun ki ben o psd dosyalarını paylaşırken amacım buydu zaren sonra bana gelip yapabilirsan sen yap diyorsun
![]()
Şaka gibi ya ,gradient psd diye birşey olmaz vBulletin grafiklerinde gradient diye kullanıldığı için grafik yolu için gradient yazılmıştır + bu senın verdıgın banner +sıte ısmı yazdıgın yer bır font orada kı sımgeler herhangı bır tasarım degıl .ceyrek dunya resmı ıle banner yapmıssın .