İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vbulletin hakkinda bilgiler...

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hmm sen öyle tavsiye ediyorsan ozaman beklerim :) tsk yinede tavsiyen icin...
orasi userler icin ama ben admin yazisina yapmak istiyorum bulamadim onu o nerde acaba?

Ya arkadaslar bu normalmi acaba forumda modlarim adminlerim dahil bir yere uzun mesaj yazdiginda logout oluyorlarmis mesala söyle bunu nerde degistire bilirim? Yani forumda fazla kalinca ve hic mesaj yazmayinca hemen logout oluyorlar bu zamanda kisa yukseltmek istiyorum...

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
hmm sen öyle tavsiye ediyorsan ozaman beklerim :) tsk yinede tavsiyen icin...
orasi userler icin ama ben admin yazisina yapmak istiyorum bulamadim onu o nerde acaba?

Ya arkadaslar bu normalmi acaba forumda modlarim adminlerim dahil bir yere uzun mesaj yazdiginda logout oluyorlarmis mesala söyle bunu nerde degistire bilirim? Yani forumda fazla kalinca ve hic mesaj yazmayinca hemen logout oluyorlar bu zamanda kisa yukseltmek istiyorum...

User ranks bölümünden adminler içinde yapabiliyorsun ;)

Kırmızıyla işaretlediğimi özelden cevaplamıştım ama yinede burdanda belirteyim forumdaki yeni arkadaşlar faydalanabilir, cookie timeout bölümünden ordaki sayıyı yükseltmek, kullancııların forumdaki hareket etmeden online kalabileceği zamanı belirler.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam yeniden iyinet forumda gördum acaba kendi forumumdada uygulaya bilirmiyim yada nasil yaparim? Konu su uye gruplari sinirlandirmak burasi gibi mesajaja göre eklemek oluyor ve uye istedigini yapiyor. Bide foruma hep flash ekleniyor ama flash vbulletde youtube videosu gibi seyretme imkani varmi?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.