1)su anda administratorum(dogal olarak). fakat kendi ismimi ve şifremi değiştirmek istiyorum...değişiklikleri yapıyorum...kaydet diyorum fakat
"Üzgünüm, bu kullanıcı sistem tarafından $undeletableusers satırı aracılığı ile korumaya alınmış."
diyo. kendi ismimi fl niye değiştiremiyorum??
2)iyinetten örnek vereyim.. google die bir forum açılmış ve bir de teknoloji die..
Forum Başlığı
--google
--google adsense
ben önce bu sitede google forumu yerine olan yere "Merhaba" adında bir forum açıyorum. daha sonra o forumu içine "tanışalım" ve "forum kuralları" die bir forum kategorisi açıyorum.
yani
iyinette:
Google
--google adsense
--google pagerank
bende:
Merhaba
--Tanışalım
--Forum kuralları
oluyo be daha sonra "teknoloji" gibi ayrı bir forum açmak istiyorum. ama ne yaparsam yapayım hep:
Merhaba
--Tanışalım
--forum Kuralları
--Google Dio.
bana bi yardım edin nolur....
msn:[email protected]
"Üzgünüm, bu kullanıcı sistem tarafından $undeletableusers satırı aracılığı ile korumaya alınmış."
diyo. kendi ismimi fl niye değiştiremiyorum??
2)iyinetten örnek vereyim.. google die bir forum açılmış ve bir de teknoloji die..
Forum Başlığı
--google adsense
ben önce bu sitede google forumu yerine olan yere "Merhaba" adında bir forum açıyorum. daha sonra o forumu içine "tanışalım" ve "forum kuralları" die bir forum kategorisi açıyorum.
yani
iyinette:
--google adsense
--google pagerank
bende:
Merhaba
--Tanışalım
--Forum kuralları
oluyo be daha sonra "teknoloji" gibi ayrı bir forum açmak istiyorum. ama ne yaparsam yapayım hep:
Merhaba
--Tanışalım
--forum Kuralları
--Google Dio.
bana bi yardım edin nolur....
msn:[email protected]