İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vbulletin lisans almadan önce sorularım var

baybest

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ekim 2013
Mesajlar
10
Reaction score
0
merhabalar ilk kez forum sitesi kuracağım lisanslı vbulletin araştırıyorum ikinci el bu süre zarfında domain ile hostingimi alacağım aynı zamandada demo vbulletin indirip kurmayı düşünüyorum (tabi nasıl kurulduğunu vs araştırarak öğreneceğim)
bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim önerileriniz ve tecrübeleriniz benim için çok önemli isimtescilden forum hostingimi almayı düşünüyorum bu konudada fikir verirseniz memnun olurum ayrıca bu işe nasıl başlayacağım? gerekirse ücretli destek almayıda düşünüyorum yarın akşama kadar özellikle vbulletini almadan domain ve hostingimi almak istiyorum erken almamın bir sıkıntı olmaz değil mi? forumunuzu sürekli inceliyorum aradığım cevaplarıda aslında bulmak çok zor değil ama birebir yardım almak çok daha faydalı olur diye düşünüyorum herşey için teşekkürler
 

koop

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
23 Aralık 2012
Mesajlar
17
Reaction score
1
skype : gokhan_koop

ekle hocam yardımcı olurum her konuda
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst