İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vbulletin lisans kullanımı hakkında

eVerY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
daha net anlaşılması adına örnekli anlatım yapacağım;

a sitesine ait bir adet lisansım var, b sitesinede bir lisans aldım (ancak lisansa domaini tanıtmadım); bu durumda a sitesine ait lisansın dosyalarını, b sitesinde, b sitesinin lisansına ait müşteri numarasını girerek kullanabilirmiyim? kullanırsam vbulletin sıkıntı çıkarıp, lisansımı iptal etme yoluna gidermi?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Lisans değişikliği için vbulletin ile bağlantı kur, hangi lisansı hangi domainde kullanmak istiyorsan aç bir ticket yardımcı olsunlar.
Bunun aynısı VBSEO için de geçerlidir.

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Olayı neden bu kadar uzatıyorsun.. Netice olarak ;
2 Adet lisanssın var
2 Adet forumun var

2 sini de birbirine karıştırmadan yükle.. Önemli olan kullanılma değil, lisanslı bir dosyanın iki farklı sitede olması yasak.. B sitesinin lisansı olsa bile A sitesinin dosyasını hem A da hemde B de kullanırsan A sitesinin lisansı iptal olur..

Tarifine göre ancak bu kadar anlatabildim :)

LaTenT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Eğer vbulletin üye alanında (http://members.vbulletin.com/) tanımlı domainler içinde varsa bir sorun çıkmaz. Lisans ihlallerini takip eden Pirate Reports kurumu telif hakkı ihlalini o bağlantılara bakarak çoğunlukla botları aracılığıyla tarar. Eğer bu açıklamama rağmen ikilemde kaldıysan vbulletin'e veya tarayıcı kuruma ulaşabilirsin.

Vbulletin: www.vbulletin.com

Tarayıcı kurum:

Pirate Reports
PO Box 36
EAST MOLESEY
Surrey
KT8 9XT
ENGLAND

Tel: 44(0)20 8941 1843
Email: [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.