www.XBOARD.ORG
İstenen minimum fiyat: 250$
Sitenin açılış tarihi: 2004 olması lazım
Kategori, sitenin içeriği nedir: program oyun film download forumu
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1000 civarı bir hiti var. fakat ilgilenemiyorum.
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: tümü satılık
Hosting dahilmidir: dahildir. süresiz hosting vardır.
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: vbulletin sınırsız lisans dahildir.
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: herhangi bir problemi yok.
zamanında vaktim vardı ilgileniyordum 5000 hitlere kadar ulaşmıştım. daha sonra hosting ve lisans sorunları çıktı, 4 kez yer değiştim problemler sebebiyle, tüm sorunları hallettim ama ilgilenemediğim ve uzun süre kapalı kaldığı için hiti düştü. iyi zamanlarında 150-200$ klik reklam gelirim vardı.
İLGİLENECEK VE ESKİ HALİNE GETİRECEK BİRİ ALIRSA MUTLU OLURUM.
İstenen minimum fiyat: 250$
Sitenin açılış tarihi: 2004 olması lazım
Kategori, sitenin içeriği nedir: program oyun film download forumu
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1000 civarı bir hiti var. fakat ilgilenemiyorum.
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: tümü satılık
Hosting dahilmidir: dahildir. süresiz hosting vardır.
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: vbulletin sınırsız lisans dahildir.
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: herhangi bir problemi yok.
zamanında vaktim vardı ilgileniyordum 5000 hitlere kadar ulaşmıştım. daha sonra hosting ve lisans sorunları çıktı, 4 kez yer değiştim problemler sebebiyle, tüm sorunları hallettim ama ilgilenemediğim ve uzun süre kapalı kaldığı için hiti düştü. iyi zamanlarında 150-200$ klik reklam gelirim vardı.
İLGİLENECEK VE ESKİ HALİNE GETİRECEK BİRİ ALIRSA MUTLU OLURUM.