zoints seo kullanıyorum öncelikle.
zointsden halledemedğim istediklerimi
şimdi zoints metalarını kullanmadan sadece kodlarla aşağıdakileri yapabiliyorum
konu içinde : konu adı - kategori adı şeklinde meta description gorunuyor
konu içinde : konuya eklenen etiketler meta keywords gorunuyor
kategori : kategori açıklaması description olarak gorunuyor
ancak benım yapmak istedigim şu ;
konu içinde ilk birkaç cümle description olarak algılansın. bunu zoinst ayarlarından yapabilyrum ancak buseferde diğerleri gidiyor.
benim kullandıgım kodlar şunlar :
dedigim gibi bu kodlarla yapamadıklarım şunlar
1- tag sayfalarında meta description ve keywords ana sayfadaki gibi cıkıyor. farlkı olması lazım.
2- konu içinde ilk birkaç cümle description olarak cıkmıyor- cıkmasını istiyorum
bunu kodla nasıl yaparım. ilk xx cümlenın description olark cıkması için eklemem gereken kod hangisidir. yardımcı olursanız mutlu oluruım
zointsden halledemedğim istediklerimi
şimdi zoints metalarını kullanmadan sadece kodlarla aşağıdakileri yapabiliyorum
konu içinde : konu adı - kategori adı şeklinde meta description gorunuyor
konu içinde : konuya eklenen etiketler meta keywords gorunuyor
kategori : kategori açıklaması description olarak gorunuyor
ancak benım yapmak istedigim şu ;
konu içinde ilk birkaç cümle description olarak algılansın. bunu zoinst ayarlarından yapabilyrum ancak buseferde diğerleri gidiyor.
benim kullandıgım kodlar şunlar :
<meta name="keywords" content="<if condition="$threadinfo['taglist']">$threadinfo[taglist], </if>$threadinfo[prefix_plain_html] $threadinfo[title]" />
<meta name="description" content="$threadinfo[title] $foruminfo[title_clean]" />
<else /><if condition="$show['foruminfo']">
<meta name="keywords" content="$foruminfo[title_clean], $vboptions[keywords]" />
<meta name="description" content="<if condition="$pagenumber>1"><phrase 1="$pagenumber">$vbphrase[page_x]</phrase>-</if>$foruminfo[description_clean]" />
<else />
<meta name="keywords" content="$vboptions[keywords]" />
<meta name="description" content="$vboptions[description]" />
</if></if>
dedigim gibi bu kodlarla yapamadıklarım şunlar
1- tag sayfalarında meta description ve keywords ana sayfadaki gibi cıkıyor. farlkı olması lazım.
2- konu içinde ilk birkaç cümle description olarak cıkmıyor- cıkmasını istiyorum
bunu kodla nasıl yaparım. ilk xx cümlenın description olark cıkması için eklemem gereken kod hangisidir. yardımcı olursanız mutlu oluruım