İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vbulletin - meta taglar ile ilgili soru ... yardımcı olursanız sevinirim

cadobay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
zoints seo kullanıyorum öncelikle.

zointsden halledemedğim istediklerimi

şimdi zoints metalarını kullanmadan sadece kodlarla aşağıdakileri yapabiliyorum

konu içinde : konu adı - kategori adı şeklinde meta description gorunuyor
konu içinde : konuya eklenen etiketler meta keywords gorunuyor
kategori : kategori açıklaması description olarak gorunuyor

ancak benım yapmak istedigim şu ;

konu içinde ilk birkaç cümle description olarak algılansın. bunu zoinst ayarlarından yapabilyrum ancak buseferde diğerleri gidiyor.

benim kullandıgım kodlar şunlar :
<meta name="keywords" content="<if condition="$threadinfo['taglist']">$threadinfo[taglist], </if>$threadinfo[prefix_plain_html] $threadinfo[title]" />
<meta name="description" content="$threadinfo[title] $foruminfo[title_clean]" />
<else /><if condition="$show['foruminfo']">
<meta name="keywords" content="$foruminfo[title_clean], $vboptions[keywords]" />
<meta name="description" content="<if condition="$pagenumber>1"><phrase 1="$pagenumber">$vbphrase[page_x]</phrase>-</if>$foruminfo[description_clean]" />
<else />
<meta name="keywords" content="$vboptions[keywords]" />
<meta name="description" content="$vboptions[description]" />
</if></if>

dedigim gibi bu kodlarla yapamadıklarım şunlar

1- tag sayfalarında meta description ve keywords ana sayfadaki gibi cıkıyor. farlkı olması lazım.
2- konu içinde ilk birkaç cümle description olarak cıkmıyor- cıkmasını istiyorum

bunu kodla nasıl yaparım. ilk xx cümlenın description olark cıkması için eklemem gereken kod hangisidir. yardımcı olursanız mutlu oluruım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.