Bir sitem için vBulletin lisans ( 2.el ) satın aldım. Daha sonra sıfır vBseo satın aldım. Sistemi kurdum ancak siteyle uğraşamayacağımı anladım, komple siteyi kapatıp, domaini satışa çıkarttım. Bu yüzden elimde bulunan vBulletin lisansını ( 23 Mart 2010 ) ve vBseo lisansını ( 29.04.2010 ) satışa çıkartıyorum..
İki lisansı bir almak isteyen olursa fiyat : 350 TL
Ayrı ayrı fiyatlar :
vBulletin lisans : 150 TL
vBseo lisans : 200 TL
vBulletin lisans
vBseo lisans
* Lisanslar owned'dir.
* Lisans ödemesi garanti bankası havale/eft alınır.
* Lisans devir ve sonraki aşamalarda herzaman yardımcı olurum, satış yapıp giden satıcılardan değilim.
* Şirketimizin sabit telefonu, cep telefonu, isim soyisim, T.C. kimlik vb tüm bilgileri verebilirim.
* İstanbul Maltepe elden satış gerçekleştirebiliriz.
* İletişim msn : [email protected]
Lütfen 300TL hemen öderim, yarın para gelicek vb teklifler vermeyiniz. Fiyatlar çok iyidir, 2 lisansın TL karşılığı 530TL yapmaktadır, ben ikisini 350TL bırakıyorum..
R10 Satış linki
R10 iTrader
İki lisansı bir almak isteyen olursa fiyat : 350 TL
Ayrı ayrı fiyatlar :
vBulletin lisans : 150 TL
vBseo lisans : 200 TL
vBulletin lisans

vBseo lisans

* Lisanslar owned'dir.
* Lisans ödemesi garanti bankası havale/eft alınır.
* Lisans devir ve sonraki aşamalarda herzaman yardımcı olurum, satış yapıp giden satıcılardan değilim.
* Şirketimizin sabit telefonu, cep telefonu, isim soyisim, T.C. kimlik vb tüm bilgileri verebilirim.
* İstanbul Maltepe elden satış gerçekleştirebiliriz.
* İletişim msn : [email protected]
Lütfen 300TL hemen öderim, yarın para gelicek vb teklifler vermeyiniz. Fiyatlar çok iyidir, 2 lisansın TL karşılığı 530TL yapmaktadır, ben ikisini 350TL bırakıyorum..
R10 Satış linki
R10 iTrader