İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vbullettin temalı site kurmak istiyorum

molisa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selamlar,,
sitenize yen üye oldum vbullettin temalı bir site kurmak istiyorum lakin bu işlerden anlamıyorum domain ve hoştum yok lisansımda bu konuda yardımcı olacak arkadaş var ise makul bir fiyata anlaşabiliriz ,,
saygılarımla ,,

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
vBulletin.com'a girerek lisans alarak vBulletin indirip kurabilirsiniz kuruluma gelince siz domain ve hostu alın zaten onuda bulursunuz. Bulamazsanız sorun değil gelin anlatırız :)

molisa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selamlar,,
cevap için teşekür ederim domain va hoştunu alsam lisansını daha sonra 1 hafta yada 10 gün sonra alsak bi mahsuru olurmu acaba bu işlerden fazla anlamadığım için soruyorum birde kurulumunu sanırım beceremen makul bir fiyata burada kurdurmamız mümkünmüdür ,,veya komple bir fiyat ortalama bana kaça patlar ,,
saygılarımla

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
O da olur, siz domain ve hostu alın. Aldıktan sonra bana özel mesaj gönderin hallederiz.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
git isimtescilden domain al host için sponsor bul hatta iki üç domain al her birine başka şeyler dene. lisans alırken dolandırılma :)

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Hatırlatma: Aldığınız hosting kesinlikle cpanel veya direct admin olsun. Plesk panel verirlerse almayın. Eğer arıyorsanız sayfa.net'e gidin Engin bey var bir selamımızı söyleyin yardımcı olurlar.

molisa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hatırlatma: Aldığınız hosting kesinlikle cpanel veya direct admin olsun. Plesk panel verirlerse almayın. Eğer arıyorsanız sayfa.net'e gidin Engin bey var bir selamımızı söyleyin yardımcı olurlar.

SELAMLAR ,,
İlginiz için teşekür ederim ,,uyarınıza göz önünde bulunucam ,,
saygılarımla ,,

-FoReX-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vbulletin.com dan lisans alabilirsin ama orda fiyat yüksek forumlarda ikinci el lisans satanlar var onlardan daha ucuza alabilirsin.

Zaten vb 4 versiyonu lisansı için belli bir zaman sınırı yok ömür boyu senin oluyor. Fazla para vermene gerek yok.

Nette Bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
vB Kurulumu + Tema Kurulumu + vBSeo Kurulumu + Kategori Oluşturma + İstenilen Eklentiler ( TopX vs ) Tamamen 5 $ Paypal veya 7 TL Turkcell.Kabul Ediyorsanız PM Atın veya [email protected] Adresini Ekleyin.

Gazeteci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
vbulletin.com dan lisans alabilirsin ama orda fiyat yüksek forumlarda ikinci el lisans satanlar var onlardan daha ucuza alabilirsin.

Zaten vb 4 versiyonu lisansı için belli bir zaman sınırı yok ömür boyu senin oluyor. Fazla para vermene gerek yok.

Ben de merak etdim. Vbulletin.com dan lisansa ne kadar para lazım ki?

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
"vB Kurulumu + Tema Kurulumu + vBSeo Kurulumu + Kategori Oluşturma + İstenilen Eklentiler ( TopX vs ) Tamamen 5 $"

İlginç :)

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5