![]() |
![]() |
Merak etmeyin para gelsin bi çay ısmarlarız.Bu arada az önce bankadaydım yeni geldim vakıfbanktan (sefaköy vakıfbank şubesi) açtım hesabı 16,80 ytl aldılar 15 gün sonra çıkacakmış kart..
bu bizim oralardan bi yerden amaSefaköyün neresi ? pmleşelim.
Yok ben halkalıda oturuyorum bi fatura vardı hem onu yatırdım hemde hesap açtım.Akbanka falan sordum 20 ytlye açarız 100ytlde yatırman lazım dediler başka bankaya sordum 50 ytlye açarız dediler vakıfbanka sordum 16,80 ytl dediler bende açtım..
Onlarda muhtemelen öyle yapmışlardır zaten.15 gün sonra alıcam kartı o zaman bakarım.Hesap açtırmak için hiç para verilir mi yahu?
Hem adamların bankasını kullacaksın, hemde para ödeyeceksin
O verdiğin para test amaçlı senin hesabına yatırılmıştır iyi bak
Çok banka varda bi dünya para istiyolar hesap açmak için akbanka ziraata vs. falanda sordum.Hem adsenseden gelecek para için açtım oradan hesabı yoksa bende vakıfbank aşığı değilim heraldeen nefret ettiğim bankalardan biridir vakıfbank allah aşkına bankamı bulamadın başka birde orada cile cekmek için hesap acarken para vermişsin üstüne para alacak yerde
Bu arada az önce yine pin geldi bana.3 isteme hakkımıda kullanmıştım 1 kere daha gelecek heralde![]()