İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ve pin geldi

S

SoruForum.Com

Misafir
10 ekimde yaratılan pin 2 saat önce geldi (16:30) ne zor şeymiş yaw beklemek

İl: Çanakkale
ilçe: yenice

A

ahmet2856

Misafir
hadi hayırlı olsun pin başa bela gerçekten bende 2. istememde gelmişti google keşke eft geçse

V

vєga

Misafir
hayırlı olsun çanakkale bana yaramıyor zaten bir kere daha isteyecem pin adresi yanlış yazmışım of of:)

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benimki 1 ayı geçti gelmedi. Alıştık beklemeye... / medeniyetin beşiği istanbul -kadıköy :p

WoLeRiNe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1 kasımda pin yaratıldı. bakalım ne zaman gelecek / istanbul - zeytinburnu

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynen benimdew bugun geldi ne zaman yollandı bakamadım hesap iptal edilmişti :)
yer:samsun/merkez

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
50yi gectigimde pin 17 ekimde yaratildi. Hala bekliorum kac 50 oldu gel artik :)

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayırlı olsun SoruForum.com. Benimkide 14 Ekimde yaratıldı.Hala ortalarda pin yok.25 gün oldu hala beklemekteyim.Umarım benimkide bu ay gelir :)

M

messmedia

Misafir
çok ilginç, bana amerikadan paket gönderdiler, tam 10 günde geldi ve normal posta ile, bana kalırsa google geç yolluyor yada o kadar çok pin var ki basmaları zaman alıyor.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
messmedia' Alıntı:
çok ilginç, bana amerikadan paket gönderdiler, tam 10 günde geldi ve normal posta ile, bana kalırsa google geç yolluyor yada o kadar çok pin var ki basmaları zaman alıyor.
kesinlikle :)

oktaylust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bu PIn ne işe yarıyor.Hesapta biriken 50$ olunca basılıp gönderiliyor ve sonra sistem o pini mi istiyor benden ? Girdikten sonra ne oluyor girmeyince ne oluyor ?

M

Metalirik

Misafir
50 $'ı geçtiğinde AdSense hesabında bir PIN kodu yaratılır. Ve hesap düzeninde vermiş olduğun adrese postalanır. PIN'ın gelme süresi adresine 3-4 hafta arası değişebilir. PIN gönderilmesinin sebebi, adres doğrulamasıdır. Çek öncesi bir ön adım da denilebilir.

PIN'ler yaratıldığı gün gönderilmez. Toplu olarak posta'ya verilir.
Örnek vereyim ; 15 ağustos'da PIN kodum yaratılmıştı. 15 Ekimde geldi.
Diğer 2. PIN'ım 27 eylülde oluşturdum. 29 Ekimde geldi.
Anlaşılan nokta PIN'ler ay sonu postaya verilmekte. O yüzden ay sonuna yakın oluşan PIN kodları daha erken elinize ulaşmakta olsa gerek.

3 PIN istedim ve öyle algıladım.

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
17Ekimdeki pinimde bugun geldi :) Darisi bekleyen arkadaslarin basina..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.