İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ve Titanic2 Çok Yakında Sinemalarda

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Titanic 2: The Surface

Arkadaşlar titaniğin 2. bölümü çıkıyor...
biraz ilginç yapmışlar senaryoyu...
Jack aramalar sonucu buz kalıbı halinde bulunuyor tekrar canlandırılıyor...

http://www.youtube.com/watch?v=kfwnEVCwqsM fragmanı da bu

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bu video fake. eski filmlerin sahnelerinden yapılmış eğlenceli bir sahte fragman :) 2 ay önce izlemiştim ve takdir etmiştim...

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Titanic 2 olamaz gibime geliyor

Ne demiş atalarımız ?

1 insan 1 kere ölür
1 titanic 1 kere batar.

:)

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamamen fake :D bu olay geçen aylarda kapandı, domainini bile boşta görüp sazan gibi atlamıştım şimdi elimde kaldı :)

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence de ya zaten böyle bir film olursa kimse gitmez saçmalamışlar resmen

G

galatasaraylilar

Misafir
daha iyi bişey yazabilirlerdi. ama film i çıkarsa insanlar sırf meraktan tekrar giderler. müziği yeter zaten. o müziği sinemada dinlemek ayrı bi keyiftir heralde. (birincisini sinemada izleyemedim. yaşım tutmuodu) :):)

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dün X-MEN e gittim. Gittiğim sinemada 3. haftasını oynadığı için benim dışımda kimse gitmemiş sinemaya. Adam 2 kişi parası verirsen girersin dedi.. Ben de plan yaptığım için gireyim bari dedim. Tek başına sinemada film izlemek çok keyifli oluyor :)

Film güzeldi. Tavsiye ederim.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bence muhteşem hazırlamışlar. tamam titanic 2 olmaması lazım zaten ama fragmanı yapanları tebrik etmek lazım kesinlikle.

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dün X-MEN e gittim. Gittiğim sinemada 3. haftasını oynadığı için benim dışımda kimse gitmemiş sinemaya. Adam 2 kişi parası verirsen girersin dedi.. Ben de plan yaptığım için gireyim bari dedim. Tek başına sinemada film izlemek çok keyifli oluyor

x-men'e 2 hafta önce gittim arkadaşım ve benden başka kimse yoktu sinema da :)

bence muhteşem hazırlamışlar. tamam titanic 2 olmaması lazım zaten ama fragmanı yapanları tebrik etmek lazım kesinlikle.

Fragman Leonardo Dicaprio'nun tüm filmlerinden bir parça kesilerek yapılmış ortaya bu çıkmış, Bunu yapan kişi bir ressam veya üniversite öğrencisi diyorlardı, Amerikada haberlere konu olmuş. Bir bölümdeki müziğine hayran kaldım ama daha bulamadım, aynı kişinin farklı bir şarkısı ev kredisi reklamındada vardı sanırım i house very very very house :p

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
titanic in slow şarkısının remixi var fragmanda remix herhalde bilmiyorum da:)baya güzel geldi bana varsa bana gönderebilir misiniz arkadaşlar:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.