Tüm Türkiye Genelinde veri giriş işlemi yapacak Full-Time yada Part-Time eleman ihtiyacımız var.
Bizimle çalışmak isterseniz aşağıda detayları verigiriselemani @ 3hz . net adresine göndermelerini rica ediyoruz.
Proje 1 yıllık projedir.
Adınız Soyadınız :
Yaşınız :
Telefon :
Yaşadığınız Şehir :
Çalışma Şekli : Full-Time, Part-Time
Mesai Saatleri : 08:30 - 17:30
Proje : E-Devlet kapsamında veri giriş işlemi
Ekleme: Full-Time dan kasıt 8 saat mesaidir.
Veri giriş işleminden önce size eğitim verilecek eğitim sonrası size tahsis edilen kimlik ile sizin görevli olduğunuz resmi kurumlara gideceksiniz ve orada size verilen verileri dijital ortama aktaracaksınız. Sizden beklenen tek şey verileri doğru ve hızlı girmeniz.
Not: Lütfen özel mesaj istemeyin.
İstenilen bilgileri doldurup gönderdiğinizde proje kordinatörü arkadaşımız sizi arayıp bulunduğunuz bölge ile ilgili detayları birebir görüşecekler.
Şu ana kadar ilgi gösteren arkadaşlara ayrıca teşekkür ederiz.
Ekleme: Bazı iller de ekip oluştu halen yaklaşık 350 civarında elemana ihtiyacımız var.
Sizin ihtiyacınız olmasa da etrafınız da işe ihtiyacı olan arkadaşlarınız varsa bize ulaşmasını sağlarsanız seviriz.
İlginiz için teşekkürler.
Bizimle çalışmak isterseniz aşağıda detayları verigiriselemani @ 3hz . net adresine göndermelerini rica ediyoruz.
Proje 1 yıllık projedir.
Adınız Soyadınız :
Yaşınız :
Telefon :
Yaşadığınız Şehir :
Çalışma Şekli : Full-Time, Part-Time
Mesai Saatleri : 08:30 - 17:30
Proje : E-Devlet kapsamında veri giriş işlemi
Ekleme: Full-Time dan kasıt 8 saat mesaidir.
Veri giriş işleminden önce size eğitim verilecek eğitim sonrası size tahsis edilen kimlik ile sizin görevli olduğunuz resmi kurumlara gideceksiniz ve orada size verilen verileri dijital ortama aktaracaksınız. Sizden beklenen tek şey verileri doğru ve hızlı girmeniz.
Not: Lütfen özel mesaj istemeyin.
İstenilen bilgileri doldurup gönderdiğinizde proje kordinatörü arkadaşımız sizi arayıp bulunduğunuz bölge ile ilgili detayları birebir görüşecekler.
Şu ana kadar ilgi gösteren arkadaşlara ayrıca teşekkür ederiz.
Ekleme: Bazı iller de ekip oluştu halen yaklaşık 350 civarında elemana ihtiyacımız var.
Sizin ihtiyacınız olmasa da etrafınız da işe ihtiyacı olan arkadaşlarınız varsa bize ulaşmasını sağlarsanız seviriz.
İlginiz için teşekkürler.