İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Video Arşivi Lazım..satın alacağım..

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Komik Videolar - Flash Komik Görüntüler

ingilizce.. videolar

Elinde arşivi olan varsa/veya ben internetten toplar CD ye çeker sana yollarım diyen varsa..buyursun görüşelim..

sayı yok..ne kadar varsa ( fiyatta anlaşırsak alabilirim )
20-30-100 tane değil. 1000 - 10.000 arası..belkide daha fazla.

Bi görüşelim ilgilenen arkadaşlarla

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
favorites' Alıntı:
Komik Videolar - Flash Komik Görüntüler

ingilizce.. videolar

Elinde arşivi olan varsa/veya ben internetten toplar CD ye çeker sana yollarım diyen varsa..buyursun görüşelim..

sayı yok..ne kadar varsa ( fiyatta anlaşırsak alabilirim )
20-30-100 tane değil. 1000 - 10.000 arası..belkide daha fazla.

Bi görüşelim ilgilenen arkadaşlarla

arşvimde 600/700 tane olmasıl lazım üzerinide toplarım ama arşiv ne kadar sürede lazım bu birinci sorum ikinci sorumda malum bir çok video klibin üzerinde reklam dolaşmaktadır yerlilerde pek olmasada yabancılarda çok bu... Bunun için ne düşünüyorsun. ve kafandaki fiyat nedir verebileceğin. video arşiv satış yapmadım ama arşivciyimdir anlaşırsak yardımım dokunabilir... msn var ise pm atabilirsen görüşelim..

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
kafamda fiyat yok. bende ilk kez böyle bir alışveriş yapacağım
600-700 yetmez. düşündüğüm sayı değil bu.

düşündüğün fiyatı pm atabilirsin. örneğin : 2.000 video şu kadar fiyata cd ye çeker yollarım diyebilirsin. bana uyarsa anlaşırız

videolar üzerindeki reklamlar konusunu düşünmedim henüz

onları silen bir program varmı acaba:)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
favorites' Alıntı:
kafamda fiyat yok. bende ilk kez böyle bir alışveriş yapacağım
600-700 yetmez. düşündüğüm sayı değil bu.

düşündüğün fiyatı pm atabilirsin. örneğin : 2.000 video şu kadar fiyata cd ye çeker yollarım diyebilirsin. bana uyarsa anlaşırız

videolar üzerindeki reklamlar konusunu düşünmedim henüz

onları silen bir program varmı acaba

bende rakamın yetmiyeceğnii bildiğim için özel arşiv oluşturabilirim dedim. editleme programı var olmaz olurmu ama astarı yüzünden pahalıya patlar senin için. Editleme yapacağına o videoyu yeniden çeksen daha iyi :D Ben bi pazar araştırması yapayım ne sana dokunsun nede bana Bu arada sende yaparsan sevinirim..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.