İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Video formatını degiştirmek

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar kamera ile bir çekim yaptık ve dvd den pc ye kopyaladım ancak
3g2 (Mobil Video)
3gp (Mobil Video)
3gpp (Mobil Video)
asf (Windows Media Video)
avi (AVI Videosu)
flv (Flash Videosu)
m4v (MPEG-4 Video)
mkv (Matroska Formatı)
mov (QuickTime Filmi)
mp4 (MPEG-4 Video)
mpe (MPEG Video)
mpeg (MPEG Video)
mpeg4 (MPEG-4 Video)
mpg (MPEG Video)
nsv (lisanssızsoft Videosu)
ogm (Ogg Formatı)
qt (QuickTime Filmi)
vob (DVD Video)
wmv (Windows Media Video)

Ekleyecegim yer bu formatları destekliyor nasıl yapıcaz arkadaşalr bir program önerirmisiniz? Yada başka bir yöntem

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Cekim yaptigin dosya buyuk ihtimalle bu formatlardan biridir zaten.
Uzantisini .avi yap ve dene.

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cekim yaptigin dosya buyuk ihtimalle bu formatlardan biridir zaten.
Uzantisini .avi yap ve dene.

olmuyor malesef facebook a yüklemeye çalışıyorum yüklendi tamamlandı diyo ama video çıkmıyor piyasada yok yani formattan dolayımı acaba ?

Ayrıca winap yani müzik şeklinde çıkıyor ama winaptada çalışmıyor

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
total video converter ile çevirebilirsin. FLV formatına çevirmen senin için faydalı olur diye düşünüyorum.

+ çektiğin kamera nasıl bir kameraydı onu söylersen daha fazla yardımcı olabilirim. DVD ye yazan kameralardan biriyle kayıt yaptıysan onlar kapatma işlemi yapılmadıysa kendi formatında çalışır.

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
xilisoft video converter gibi bir encode programı bulup istediğin formata çevirip denemelisin ama full versiyon yüklemen gerek...

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar o porgramlarla denedimde code istiyor yapmıyor yani yada bern beceremedim

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Arkadaşlar o porgramlarla denedimde code istiyor yapmıyor yani yada bern beceremedim

o programların free sürümlerindede format değiştirme işlemi yapabilirsin ama sağlıklı olmaz genellikle bu tarz programlar üzerlerine kendi logolarını koyarlar ve hiç hoş durmaz videoda. Bunu ücretsiz yapan programlarda var www.inndir.com video converter diye aratırsan bir çok sonuç çıkacaktır illaki ücretsiz olan programlarda vardır. Msn de yazdığına göre dosyanın boyutu yaklaşık olarak 650 mb. Sen bunu ne kadar çevirirsen çevir 50 mb altına düşmez en iyisi onu parçalara ayırarak çevirmendir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.