İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Video.Google da yayınlanan Film içerikli Sitenin AdSense Kabülü

NeVarKi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google un video server'ında barınan bir videoyu yayınlayan bir site,Google AdSense kayıt olabilirmi ? Yoksa bu aykırımıdır.. Ve Site Altında, Hak sahibi kişilerin talebi üzerine kaldırılacagı bilgisi verilip uygulanması teyit edilirse.. Artı Tüm videoların Google Serverinden gösterilmesi.. AdSense için bir sakıncamıdır ? Başvuru için..

Teşekkürler..

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Telif hakkı sorunu olduğu sürece sakıncadır, nerede barınırsa barınsın.

NeVarKi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yani şimdi misal olarak ; Forum sitemde 2000 Yerli yabancı film yayınlıyorum 2000 inide Google Video server'ında barınıyor..Telif hakkı olan mutlaka olacaktır.. Ve Sitemin altınada,Gerekli açıklamayı yapıyorum..İstek üzerine herhangi videonun kaldırılabileceği vs..

Şimdi bu şartlarda Google AdSense kabul etmezmi.. ?

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
orjinal bir site ile başuyrmak varken neden illa o siteyle uğraşıyosun başka bir siteyle üye ol reklamlarını istediğin siteye koy.

NeVarKi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi Ben Orjinal bir siteyle başvurup, O Reklam kodlarını, Film portalına koyabilirmiyim ? E bu ban sebebi olmazmı. Yasaksa zaten yasaktır.. Ama değilse Portal türü karışık bir siteyle google adsense başvurmayı düşünüyorum, Emin olduktan sonra.

NeVarKi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AdSense'yi takip etmedim bayadır, O yüzden merak ediyorum değişen şeyler vardırda, Buda içindemi ;

Yani Normal bir siteyle başvurup kabul edildikten Sonra, "Kodunu al,istediğin sitede paylaş" Böylemi Yani.. saçma duruyor gibi ama, Ozcan merak ettim valla :)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
AdSense'yi takip etmedim bayadır, O yüzden merak ediyorum değişen şeyler vardırda, Buda içindemi ;

Yani Normal bir siteyle başvurup kabul edildikten Sonra, "Kodunu al,istediğin sitede paylaş" Böylemi Yani.. saçma duruyor gibi ama, Ozcan merak ettim valla :)

bence saçma olan iki adet üyelik vermeyen bir sisteme her sitemiz için üyelik başvurusunda bulunmak.

NeVarKi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ozcan her sitemiz için başvurmak diye birşey yok, Benim 1 üyeliğim bile yok AdSense'de :)

Konu o değil, film izletmek Yasakmı Değilmi ? Ve Saglam bir siteden kabul edildin, Reklam kodunu alıp, Film izletme sitesine koyabilirmisin ?

Sorum bu..

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Öncelikle adam akıllı açıklamak istiyorum:
-Nerede barınırsa barınsın hiçbir illegal içerikli sitede adsense kullanılamaz.
-Normal bir siteyle üye olup reklamları illegal sitene eklersen yine banlanırsın.
-Adsense reklamlarını kurallara uyan tüm sitelerinde kullanabilirsin. O yüzden birden fazla hesap açman gereksizdir ve ayrıcada yasaktır. Ödeme zamanı anlaşılıp banlanır hesapların.

NeVarKi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gökhan ellerine sağlık :) Teşekkür ederim..

2.Adsense üyeliği olayı gereksiz türedi öyle birşey yok..Sadece ilk üyelik ve yayınlanacagı site bilgisiydi..

Teşekkürler..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.