İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Video scripti aranıyor?

G

Gee

Misafir
Arkadaşlar video klip sitesi açmaya karar verdim. Ama bazı sorunlarım var.

1-) Videoları youtubeden tek tek elle eklicem. Google ban yermiyim?
2-) Klip sitesi olduğu için müyap kaparmı?

soruları cevaplarsanız sevinirim. Ve asıl konu açma amacım script arıyorum. Elinizde sattığınız güzel scriptler veya ücretsiz scriptler varsa yardımcı olurmusunuz

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
agyar.net bu sitedeki işini görür mü?
250 ytlye bırakırım
eklemesi de kolay, full seolu script php.
ban konusuna gelince, sandboxa girdim aşırı link topladım 10 gün icinde klip , klipler ve video klipler kelimelerinde 3. sıraya oturttum ama :)
kurulumunu da yaparım, boş database ile istersen 250 ytl. yok icindekileri de istiyorum dersen 300 ytl.

G

Gee

Misafir
Cagatay saol ama pek beğenmedim. Hem tüm video sitelerimi sandboxa giriyo ya? Ünlü gazeteler bile youtubeden video ekliyo onlar girmiyomu

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
www.videoalani.com dakini beğenirsen 150 ytl asp+ MSSQL Veritabanı ile calışıyor ve botlu ayrıca etiket sisdemi ve full seo uyumlu ayrıca flash player i sayesinde youtube logoları gorunmuyor

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Sıfırdan php ile yazabilirim, manuel ekleyeceğinize göre sadece youtube değil metacafe,livevideo,izlesene... videolarıda ekleyebilirsiniz.
Özel tasarım
video izleme,oylama, yorum yazabilme
kategori, tag
full seo,dinamik rss,sitemap
.........
Ücret 500ytl.

G

Gee

Misafir
Arkadaşlar öncelikle şunu öğrenmek istiyorum cevabına göre yoksa niye alim script. Google ban yermiyim açarsam video sitesi? Yani videoları youtubeden eklicem ama banlanmamak için napmalıyım önce bunu söyleyin sonra tekliflerinizi söyleyin.

Bu arada selim61 referans varmı?

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Arkadaşlar öncelikle şunu öğrenmek istiyorum cevabına göre yoksa niye alim script. Google ban yermiyim açarsam video sitesi? Yani videoları youtubeden eklicem ama banlanmamak için napmalıyım önce bunu söyleyin sonra tekliflerinizi söyleyin.

Bu arada selim61 referans varmı?

Banlanan scriptler youtubeden video çekiyor ama db yok sitede, bot sayesinde milyonlarca tag ve video.Hal böyle olunca google indexleyerek bitiremiyor siteyi ve spam algılayarak %90 ını banlıyor.Normal db li özgün video scriptini banlama olasılığı çok az.Hatta video kaynagınıda çekerek kendi flv playerında bile oynatırız ama hız ve bw açısından pek akıllıca olmaz.
Referasnları pm atıyorum birazdan.

G

Gee

Misafir
Bişey sorcam ben videoları youtubeden eklemek istiyom yine yani hostumda yer kaplamıcak ama bunu tek tek elle yapcam.

Böyle yapınca banlanırmı ve trafik yermi çok?

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Bişey sorcam ben videoları youtubeden eklemek istiyom yine yani hostumda yer kaplamıcak ama bunu tek tek elle yapcam.

Böyle yapınca banlanırmı ve trafik yermi çok?

Günlük 10bin tekil hitli video sitesi ayda yaklaşık 75gb bw yiyor.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Boş bir sayfaya bi banner koy ve günde 10bin kişi gönder siteye bak bakalım ne kadar bw yiyor.

G

Gee

Misafir
Duyduğuma göre youtubeden video alan sitelere adsense kodu yerleştirilmiyomuş. Doğrumu bu?

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Peki video linkinin sonundaki kod olarak eklersem nerden yer?

yine youtube'dan yer, video downloader kullanmadığın sürece sitenin neresinde embed yaparsan yap, yada sondaki kod, link olsun, video kaynağı youtube olduğundan ordan tüketir.

G

Gee

Misafir
Duyduğuma göre youtubeden video alan sitelere adsense kodu yerleştirilmiyomuş. Doğrumu bu? Bu son sorum arkadaşlar sonra script tekliflerine geçicez :D

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Boş bir sayfaya bi banner koy ve günde 10bin kişi gönder siteye bak bakalım ne kadar bw yiyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.