İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

video sitem nekadar eder?

bigado

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
görüş bildiren arkadaşlara tşkler 1 haftalık bir site için tabiki eksikleri var 50 tl ediyorsa böyle bir video sitesi açmak için neden fiyatı 100 tlden açıyorlar ?

lannetpower

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
script mi =) Güldürmeyin arkadaşlar wordpress o ücretsiz tema :D zaaaaaaaa
sitene tum herşeyiyle 30 tl veririm fazlada etmez bence 30 dada bi düşünürüm verilirmi diye =)

bigado

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
script mi =) Güldürmeyin arkadaşlar wordpress o ücretsiz tema :D zaaaaaaaa
sitene tum herşeyiyle 30 tl veririm fazlada etmez bence 30 dada bi düşünürüm verilirmi diye =)
arkadaşım ben sitemi satıyorum ne kadar verirsiniz diye bişey yazmadım. satmak istesem bu haliyle ne kadar eder diye sizden sitenin eksikleri veya daha iyi olması için fikir beklerlerken yaptığınız yorumları bi okuyun isterseniz.ücretsiz tema tabiki script kullandım da demedim.

lannetpower

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım 1.si satmayı düşnüyorum demişsin 2. scriptin ücretsiz olduğunu bazı arklar scirpt şukadar eder demiş onlara yazdım siten guzel problem yok ama şu son facebokk sayfa olayları herkezi ona yonlendirdi artık video işte film yazı oyun bunlar bi işe yaramıo bunuda not düşiim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.