İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

video sitesi acmak...

acemi_11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
arkadaslar video sitesi acmak istıyorum ne kadara mal olur hersey dahıl??sitemin su site gibi olmasını istıyorum http://www.kajmertube.com
sadece içerigi futbol olacak yanıtlarınızı bekliyorum?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
öncelikle sistemi kendi sitenizde barındırmak biraz pahalıya gelir ilk etapta bir sunucu ve yüksek band ihtiyacın var.

Bahsi gecen site kendi sunucusunda flv ları tutuyor ama herkese acık üyelik yerine kendi istediği sayı ve ebatta video kabul ediyor böyle olursa sunucu ve uygun bir yazılım ile uygun bir fiyata cıkartırsın.

Önemli Not: İçerik futbol olucak demişsin kesin golleri veya maç özetlerini göstereceksin. Unutma bu görüntüleri yayınlamak yasak yanai ücretini ödemediğin görüntü şimdi kendi site tek tük koyarsın ama sırf bu futbol ile içeirklerde göze batıyorsun. Bu görüntüler tv lere para ile satıldıgı için hukuksal sorun yaşaman muhtemel.

acemi_11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
içerigi video kliplerde olabilir o sorun değil boyle bir site tam olarak ne kadar tutar yani bir fiyat soleseniz ?ben sadece sitenın goruntusu aynı olsun diyorum boyle sitelerde video adminler tarafından yada uyeler tarafındanmı yuklenir yoksa baska sitlerden kod olarak eklenirmi?

Eternoenmi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
video sitelerinde kullanacağın scripte ve özelliklerine bağlı olarak, videolar adminler tarafından veya adminlerin belirleyeceği editörler tarafından eklenebilir.. paylaşım sitelerinden kod olarak eklenmesi çok daha mantıklı bence, yoksa Permission unda dediği gibi çok yüksek bandlı bir sunucuya ihtiyacın olur..

bir de sanırım video klipleri yayınlamakla, futbol maçlarının özet görüntülerini yayınlamak arasında hukuksal olarak bir fark yoktur, yani ikiside sorun oluşturabilir..

acemi_11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
zaten bende forum sitesinde karar kıldım video işi buradan anlasıldıgı gibi riskli

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Forum olarakda tutturabılecegını sanmıyorum. O kadar fazlaki forum sitesi girdiğim 50 siteden 40'ı foruma denk geliyor :)Eğer forum açmakta kararlıysan tavsiyem ya belli bi konu üzerine yada fan sitesi olarak açarsan daha iyi olur kanımca.

acemi_11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
zaten bi forum sitem vardı tecrubem var az bucuk umarım tutunabilirim içerigi zaten senın soyledıgın tarzda bir seyler yapacagım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.