İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

(video sitesi gibi)online ders sitesi satan varmı ?

ReL4X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Site joomla ile yapılmış ve joomlaart temalarından birini kullanıyor. Yani özel bir script değil ve bu tip bir site yapabilirsiniz.

frmxp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
verdiğiniz bilgi için teşekkürler yani joomlada herşey temadamı bitiyor normal joomla yı kuruyorlar üzerine istediği temayı kurunca oluyor ?

ReL4X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tema içerikten bağımsız hocam. İstediğin temayı kurup 5 dakikada görünümünü ve içeriğin yerleşimini baştan aşağı değiştirebilirsin. Örnek olarak gösterdiğin site biraz acemice hazırlanmış. Joomla bilseydin 2-3 günde daha iyisini yapardın. Şu halde 10-15 gün uğraşıp hem joomlayı öğrenip hem de o tip bir site hazırlayabilirsin.

GökhanHT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tema içerikten bağımsız hocam. İstediğin temayı kurup 5 dakikada görünümünü ve içeriğin yerleşimini baştan aşağı değiştirebilirsin. Örnek olarak gösterdiğin site biraz acemice hazırlanmış. Joomla bilseydin 2-3 günde daha iyisini yapardın. Şu halde 10-15 gün uğraşıp hem joomlayı öğrenip hem de o tip bir site hazırlayabilirsin.

sitenin sahibi benim.bana amatör diyorsunuz siz ne zamandır joomlacısınız ben o siteyi zamanım olmadığı için öylece bıraktım.ben size joomlayı öğretenlerdenim cmsturkde GökhanHT nickim eğitmenim şuan.bir zamanlarda joomladersleri.com da
yöneticiydim.3 yıldır joomla bilirim sizede ders verebilirim isterseniz.iyi günler.

ReL4X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sitenin sahibi benim.bana amatör diyorsunuz siz ne zamandır joomlacısınız ben o siteyi zamanım olmadığı için öylece bıraktım.ben size joomlayı öğretenlerdenim cmsturkde GökhanHT nickim eğitmenim şuan.bir zamanlarda joomladersleri.com da
yöneticiydim.3 yıldır joomla bilirim sizede ders verebilirim isterseniz.iyi günler.

Olayı kişiselleştirmeyin. cmsturk ve joomladersleri.com da yöneticilik yapmış biri olarak siz bu siteye profesyonelce yapılmış bir site diyorsanız daha o forumlarda bir 3 yıl daha pişmeniz gerekiyor...

GökhanHT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Olayı kişiselleştirmeyin. cmsturk ve joomladersleri.com da yöneticilik yapmış biri olarak siz bu siteye profesyonelce yapılmış bir site diyorsanız daha o forumlarda bir 3 yıl daha pişmeniz gerekiyor...
iyide prof. olmuş sitem diyen kim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.